Alternatieve Triangle Strategy cover op My Nintendo-store

  • Nieuws

  • 31-05-2022 13:33

  • Rik

0

Update 5 mei 2022: De alternatieve Triangle Strategy cover is inmiddels ook beschikbaar in de Europese My Nintendo-store. Net zoals de Amerikaanse versie kost deze 30 platinum punten en moet deze zelf geprint worden. In tegenstelling tot fysieke beloningen is de alternatieve cover te bestellen zónder creditcard (de verzendkosten voor fysieke producten uit de My Nintendo-store moeten los met creditcard betaald worden). De alternatieve cover wijkt af van de Amerikaanse variant: de voorkant maakt gebruik van dezelfde afbeelding met Serenoa, Frederica, Benedict en Roland maar op de Europese achterkant staat de afbeelding van de reguliere cover. De Amerikaanse variant had een reguliere achterzijde met tekst en uitleg over de game. Ook mist er een leeftijdsclassificatie op de Europese variant. De alternatieve cover is op A4-formaat in plaats van Amerikaans brief-formaat.

Origineel bericht, 5 maart 2022:
Sinds gisteren kunnen krijgsheren en schildmaagden in spe aan de slag met Triangle Strategy: de Game of Thrones-esque strategische RPG van Square Enix. De box-art voor de game viel echter niet helemaal in de smaak bij sommige fans. De Amerikaanse My Nintendo-store biedt een oplossing: vanaf vandaag is daar een zelf te printen alternatief hoesje beschikbaar.

Helaas is het alternatieve hoesje (nog) niet beschikbaar in de Europese variant van de My Nintendo-store. Mocht je toch aan het PDF-bestand weten te komen, hou er dan rekening mee dat het bestand gemaakt is voor Amerikaanse papiermaten en niet voor A4. Ook is de leeftijdskwalificatie van de Amerikaanse ESRB en niet van de Europese PEGI. De tekening op de voorkant van het alternatieve hoesje maakt het echter wel de moeite waard. We zien hoofdpersonage Serenoa Wolffort voor een stadspoort staan met aan zijn zijde zijn verloofde Frederica Aesfrost en huis-strateeg Benedict Pascal.

Het alternatieve hoesje

Amerikaanse fans zijn 30 platinum punten kwijt aan het alternatieve hoesje, al moet deze wel nog zelf geprint worden. Nintendo raadt aan dit te doen op glossy-papier. Bekijk de product-pagina hier (de beloning is niet beschikbaar in Europa).

De ervaring leert dat dit soort beloningen vroeger of later ook naar de Europese tegenhanger van de My Nintendo-store komen. Als dit gebeurt lees je het natuurlijk hier op N1-UP!

Zou jij dit alternatieve hoesje ook graag beschikbaar zien in Europa? En wat vind je van het originele hoesje? Laat het ons weten in de comments!

Deel dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

3

Livestream DonderdagStream - Let's Play Bayonetta 2 in het Koopa Café!

28-09-2022

6

Mitch

0

Nieuws Capcom Fighting Collection krijgt gratis QoL-update

28-09-2022

2

Robin

1

Nieuws Fan maakt Super Mario Bros. 5 in Super Mario Maker 2

28-09-2022

4

Robin

Reageer als eerste!