Voel in juli de gitaarriffs van LOUD op Nintendo Switch

  • Nieuws

  • 29 jun 22 om 15:21

  • Erik

  • 0

QubicGames heeft LOUD aangekondigd voor de Nintendo Switch. In dit ritmespel begeleid je een jonge artiest naar het worden van een echte rockster.

In Loud speel je als Astrid, die ervan droomt om een echte pop-punk-ster te worden. Dit betekent dat je drukke Blink-182-achtige gitaarriffs mag spelen op je Nintendo Switch, terwijl je ondertussen kennismaakt met de pieken en dalen van haar leven.

De titel roept echte Guitar Hero-gevoelens op, en laat je in veertien levels (lees: liedjes) op de maat van de muziek de juiste akkoorden aanslaan. Er zijn vier moeilijkheidsgraden, waarvan Liberator alleen voor de echte doorzetters is. Ook ontrgendel je outfits, locaties en gitaren voor Astrid om aan te trekken.

LOUD staat op de planning voor 15 juli 2022. De game wordt ontwikkeld door Hyperstrange en kost €11,99 in de Nintendo eShop.

Bron: QubicGames

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Nieuwe Mass Outbreak event in Scarlet & Violet vanaf morgen live

0

Nieuws Nieuwe Mass Outbreak event in Scarlet & Violet vanaf morgen live

25-04-2024

0

Evelyne

Fire Emblem Heroes krijgt Xander: Gallant King als Legendary Hero

0

Nieuws Fire Emblem Heroes krijgt Xander: Gallant King als Legendary Hero

29-06-2022

1

Erik

Open in december de schatten van Dragon Quest Treasures

2

Nieuws Open in december de schatten van Dragon Quest Treasures

29-06-2022

1

Erik

Reageer als eerste!