Vier Mega Drive-spellen toegevoegd aan NSO+ [Juni 2023]

  • Nieuws

  • 28 jun 23 om 08:42

  • Erik

Nintendo en SEGA voegen vier Mega Drive-spellen toe aan NSO+. Je kunt vanaf vandaag, 28 juni 2023, onder andere Ghouls ’n Ghosts spelen.

Daarnaast zijn Crusader of Centy, Landstalker en The Revenge of Shinobi beschikbaar. In een trailer komen de vier spellen voorbij.

Verwacht het volgende van de vier Mega Drive-spellen:

  • Ghouls ’n Ghosts (1989) is een 2D-sidescroller waarbij het aan jou, Sir Arthur, zaak is demonen en ander gespuis een kopje kleiner te maken. Maar pas op dat je niet in je boxers komt te staan. Er zit een vijand in die ook in Game Boy-spin-off Gargoyle’s Quest zit.
  • Crusader of Centy (1994) is een top-down actie RPG waarbij jij jouw zwaard niet alleen zwaait, maar ook als een boemerang gooit. Ondertussen versla je slechteriken en ontluik je een doldwaas plot in een wereld vol hekserij en tijdreizen.
  • In Landstalker (1993) ga je op jacht naar schatten! In een isometrische wereld trotseer je labyrint-achtige omgevingen en versla je vijanden om het goud binnen te halen. Ondertussen kom je achter het geheim van King Nole’s rijkdom.
  • The Revenge of Shinobi (1990) is een 2D-actieplatformer, waarbij jij als ninja Joe Musashi korte metten maakt van je vijanden. Hiervoor kun je acrobatische toeren uithalen, maar ook vuurballen en meer gooien. Verscheen oorspronkelijk in arcadehallen.

Je hebt een abonnement nodig op Nintendo Switch Online + Uitbreidingspakket om de spellen te kunnen spelen. Dit kost €39,99 per jaar.

Er worden geregeld nieuwe spellen toegevoegd aan de SEGA Mega Drive-bibliotheek. In april zagen we onder meer Pulseman, een klassieke sidescroller van Game Freak.

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan acht jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Nickelodeon All-Star Brawl 2 zet Danny Phantom’s Ember centraal

0

Nieuws Nickelodeon All-Star Brawl 2 zet Danny Phantom's Ember centraal

03-10-2023

0

Thijmen

Hoofdafbeelding bij trailer toont alle minigames Everybody 1-2-Switch

0

Nieuws Trailer toont alle 17 minigames van Everybody 1-2-Switch!

28-06-2023

2

Erik

ghost trick switch

0

Review Ghost Trick: Phantom Detective - De geest is uit de fles

27-06-2023

8

Mitch

Reageer als eerste!