Verse trailer voor Rune Factory 5

  • Nieuws

  • 14-01-2022 22:36

  • Jeroen

1

Rune Factory 5, dat in april van dit jaar uit moet komen, heeft een nieuwe trailer en er komt een digitale Deluxe Edition en een fysieke Limited Edition aan!

Als je ervoor kiest om het spel digitaal aan te schaffen, kun je kiezen tussen de gewone en de Digital Deluxe Edition. Bij de Deluxe Edition krijg je een set met outfits uit Rune Factory 4. Als je het spel van tevoren aanschaft in de eShop krijg je daar ook nog een set met strand-outfits uit Rune Factory 4 bij, evenals het New Ranger Care Package Item-pakket. De Limited Edition van het spel was al eerder aangekondigd, maar nu is ook bekend dat er in het Verenigd Koninkrijk een pre-order cadeau komt. Dit is een pluche figuurtje van Wooly dat je aan je tas kunt hangen. Of dit voorwerp straks ook bij je lokale gameshop te krijgen is, is nog niet bekend op dit moment.

Dan rest alleen nog de nieuwe trailer, waarin wat details van het verhaal van Rune Factory 5 te zien zijn. Ga jij straks aan de gang met deze game? Laat het vooral weten in een reactie!

Over Jeroen

Jeroen speelde op zijn eerste spelcomputer in 1988, en schrijft sinds 1999 over videogames. Trots bezitter van te veel videogames, speelt praktisch alles en is altijd wakker te maken voor een rondje Mario Kart.

Lees meer over Jeroen

Discussieer met ons mee!

Zergie

18 januari 2022 10:14

#3223

RF5 staat al een hele lange tijd op mijn wishlist.Rune Factory Frontiers, Oceans en 4 zijn allemaal supertof en 5 gaat het (hopelijk!) overtreffen!

of om een reactie achter te kunnen laten.