Verbind Pokémon GO met Scarlet & Violet en vang Gimmighoul

  • Nieuws

  • 28 feb 23 om 09:05

  • Erik

The Pokémon Company maakt bekend dat Pokémon Scarlet & Violet vanaf nu een koppeling heeft met Pokémon GO. Deze staat in teken van Roaming Form Ghimmighoul.

In Pokémon GO is het mogelijk om de ‘Roaming Form’ van Gimmighoul te vangen.  Hiervoor moet je de applicatie met Pokémon Scarlet & Violet verbinden om een ‘Postcard’ (brief) te verzinnen. Vanaf dat moment mag je de Coin Bag in Pokémon GO gebruiken; Roaming Form Gimmighoul verschijnt dan voor een gelimiteerde tijd in je nabije omgeving.

Deze speciale Gimmighoul is vervolgens via Pokémon Home ook naar Pokémon Scarlet & Violet te sturen. The Pokémon Company herhaalde tijdens de Pokémon Presents dat de connectie vanaf “begin 2023” gemaakt wordt.

Verstuur je meerdere malen een Postcard naar Pokémon GO, dan krijg je Golden Lure Modules: deze veranderen PokéStops in Golden PokéStops waar je Gimmighoul Coins kan verzamelen. Ook heb je een kleine kans dat Roaming Form Gimmighoul hier verschijnt.

Gimmighoul evolueert op dezelfde manier als in de Nintendo Switch-games: door Gimmighoul Coins te verzamelen. Deze ontvang je door Roaming Gimmighoul te vangen, door PokéStops te spinnen en bij “verschillende andere activiteiten”. Bij 999 muntjes, evolueert ‘ie in Gholdengo.

Check meer info op de website van The Pokémon Company of Pokémon GO.

Ook in Pokémon Scarlet & Violet krijg je bonussen voor de connectie met Pokémon GO. Het gaat om 50x Gimmighoul Coins en 5x Super Potion. Daarnaast verschijnt er vanaf dan een Vivillon met een speciaal patroon in Paldea.

De beloningen die je krijgt in Pokémon Scarlet & Violet

Pokémon GO is sinds juli 2016 verkrijgbaar in Nederland en België voor iOS en Android. Pokémon Scarlet en Pokémon Violet zijn sinds 18 november 2022 te koop voor de Nintendo Switch.

Bron: The Pokémon Company

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan acht jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Datamine lijkt nieuwe Tears of the Kingdom amiibo te verraden

0

Nieuws Datamine lijkt nieuwe Tears of the Kingdom amiibo te verraden

06-06-2023

1

Rik

Maak jouw eigen kapitein in nieuwe trailer Pikmin 4

2

Nieuws Maak jouw eigen kapitein in nieuwe trailer Pikmin 4

06-06-2023

2

Evelyne

Cat_Mario_Film_The_Super_Mario_Bros

2

Nieuws Miyamoto bedacht dat Mario paddenstoelen vies vond in Mario-film

06-06-2023

2

Evelyne

Discussieer met ons mee! 1

Tamadachi

28 feb 23 om 12:04

#8984‍

467 comments

Heel tof dat Pokémon Go de langverwachte integratie krijgt met Pokémon Scarlet/Violet om de roaming form van Ghimmighoul de kunnen overbrengen maar vooral de functie om postcards vanaf je locatie te kunnen sturen voor regionale patronen van Vivallion vind ik erg origineel en creatief verzonnen. Zo heb je gelijk twee redenen meer om op pad te gaan in je eigen buurt.