Vang Gimmighoul in Tera Raid-event Pokémon Scarlet & Violet

  • Nieuws

  • 21 jun 23 om 19:16

  • Erik

Er is een speciaal Tera Raid-event met Gimmighoul aangekondigd voor Pokémon Scarlet & Violet. Dit evenement loopt per direct al.

Van woensdag 21 juni (16:00 uur) tot en met maandag 3 juli (0:59 uur) komt Gimmighoul (Chest Form) extra vaak voor in Tera Raid-gevechten. Je kunt ‘m vangen in 1 tot 5-sterren Raids en hij draagt een willekeurig Tera Type.

In 5-sterren-gevechten maak je tevens kans op een shiny-variant van Gimmighoul. Deze is enkel te bemachtigen tijdens dit evenement.

Gimmighoul kent de volgende aanvallen: Take Down, Shadow Ball, Hex en Power Gem. Daarnaast roept ‘ie soms een Nasty Plot af. Als beloning voor het verslaan kun je voorwerpen krijgen die voor veel geld zijn te verkopen, zoals een Comet Shard of Nugget. Check meer details op Serebii.

The Pokémon Company houdt regelmatig dergelijke evenementen. Afgelopen weekend was er bijvoorbeeld een speciale 7-sterren Raid met Chesnaught. Ook Great Tusk en Iron Treads stonden toen centraal.

Pokémon Scarlet en Pokémon Violet zijn sinds 18 november 2022 verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

 

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan acht jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Nickelodeon All-Star Brawl 2 zet Danny Phantom’s Ember centraal

0

Nieuws Nickelodeon All-Star Brawl 2 zet Danny Phantom's Ember centraal

03-10-2023

0

Thijmen

Actie-RPG Silent Hope aangekondigd voor Nintendo Switch

1

Nieuws Actie-RPG Silent Hope aangekondigd voor Nintendo Switch

22-06-2023

1

Erik

Fall of Porcupine – Een realistisch avontuur

0

Review Fall of Porcupine - Een realistisch avontuur

21-06-2023

2

Thijmen

Reageer als eerste!