Vampire: The Masquerade – Swansong uitgesteld naar 2022, wel nieuwe trailer

  • Nieuws

  • 7 jul 21 om 11:46

  • Kitty

  • 0

De release van Vampire: The Masquerade – Swansong is uitgesteld van 2021 naar 2022. Er is wel een nieuwe trailer verschenen, waarin het personage Galeb wordt uitgelicht.

In Vampire: The Masquerade – Swansong speel je als een vampier, waarbij jouw keuzes invloed hebben op het verloop van het verhaal (vertaald):

Hazel Iversen, the Swan, is de nieuwe Prins van de Boston Camarilla. Met een ijzeren hand in een fluwelen handschoen wil ze haar macht doen gelden en de Masquerade afdwingen, de vampirische wet die is ontworpen om ervoor te zorgen dat mensen nooit over haar soort te weten komen. Terwijl geruchten over verraad, moord en machtsstrijd nieuwe hoogtes bereiken, moet je in de schaduw werken om je sekte te beschermen in een verwoed onderzoek terwijl de stad Boston in chaos wordt gestort.

Speel als 3 vampieren, elk meer dan honderd jaar oud. Elk personage heeft zijn eigen vampirische disciplines die kunnen worden opgewaardeerd om aan te sluiten bij de aanpak van jouw voorkeur. Zal je kiezen, intimidatie, verleiding of sluwheid? Het is jouw beslissing, op voorwaarde dat je de honger naar bloed op afstand kan houden. Met zijn unieke aanpak van de gameplay legt Swansong de nadruk op de consequenties. Analyseer elke situatie zorgvuldig, de keuzes die je maakt tijdens het onderzoek en je sociale interacties met personages kunnen een blijvende impact hebben op het lot van je heldenleven en het lot van de Boston Camarilla.

De release van de game is uitgesteld, waarvoor verder geen reden is opgegeven. Wel kun je alvast genieten van een duistere kennismaking met vampier Galeb:

Like dit bericht:

Recente artikelen

Wereldwijde bètatest-demo beschikbaar voor Inazuma Eleven: Victory Road

0

Nieuws Wereldwijde bètatest-demo beschikbaar voor Inazuma Eleven: Victory Road

28-03-2024

2

Rik

Even (nog eens) voorstellen: hoi Patrick!

5

Special Even (nog eens) voorstellen: hoi Patrick!

07-07-2021

5

Patrick

Level-5 opent vacature voor nog onbekend nieuw RPG project

2

Nieuws Level-5 opent vacature voor nog onbekend nieuw RPG project

07-07-2021

1

Mitch

Reageer als eerste!