Update voor Quake voegt nieuwe modus en missies toe

2

Nightdive, die verantwoordelijk was voor deze herziene versie van de game, voegt in samenwerking met MachineGames een aantal nieuwe dingen toe!

De Horde-modus is gemaakt door MachineGames, die eerder verantwoordelijk waren voor Wolfenstein II: The New Colossus. In deze modus krijg je, offline en online voor maximaal vier spelers, een flinke horde aan vijanden op je dak. Het is de bedoeling dat je het zo lang mogelijk uithoudt tegen een keur aan allerlei vijanden. Deze modus is speelbaar op alle moeilijkheidsgraden en het bevat zelf vier compleet nieuwe maps waar Horde op gespeeld kan worden.

De nieuwe missies zijn te vinden in het pakket Honey, gemaakt door Christian Grawer, die Senior Level Designer is bij MachineGames. Al deze inhoud is helemaal gratis, en zit in de laatste update. Hierin zitten ook een aantal technische aanpassingen aan het spel zelf, waarmee een aantal bugs weggewerkt zijn.

Deel dit bericht:

Over Jeroen

Jeroen speelde op zijn eerste spelcomputer in 1988, en schrijft sinds 1999 over videogames. Trots bezitter van te veel videogames, speelt praktisch alles en is altijd wakker te maken voor een rondje Mario Kart.

Lees meer over Jeroen

Recente artikelen

1

Review Captain Velvet Meteor: The Jump+ Dimensions

17-08-2022

1

Mitch

2

Review Kokoro Clover: Een klaver juweeltje

17-08-2022

3

Evelyne

2

Nieuws Fire Emblem Warriors: Three Hopes passeert de 1 miljoen verkopen

17-08-2022

1

Rik

Discussieer met ons mee!

Zool

04-12-2021

#2697

De updates die ID geeft aan haar games is echt fantastisch. Wat een support!

Jeroen

04-12-2021

#2700

Ja, heel tof. Voor Doom 1 en 2 kwam ook zoveel content uit!