Uitbreidingspas aangekondigd voor Fire Emblem: Engage

  • Nieuws

  • 9 dec 22 om 03:52

  • Rik

Nintendo onthult een Uitbreidingspas voor Fire Emblem: Engage tijdens The Game Awards 2022.

De Uitbreidingspas (paid expansion) introduceert extra Emblem personages, Battle Maps, items en meer, in vier verschillende DLC-pakketten. Deze worden in de loop van 2023 uitgebracht.

De eerste trailer voor de uitbreidingspas legt de focus op de toevoeging van Emblem-personages Edelgard, Dimitri en Claude uit Fire Emblem: Three Houses en Tiki, die voorkomt in meerdere Fire Emblem-titels. Daarnaast bevat de uitbreidingspas support items, accessoires en een Silver Card.

De bovengenoemde content is nog maar het begin: de uitbreidingspas voegt in totaal vier waves aan content toe aan de game. Alle waves moeten voor het einde van 2023 beschikbaar komen. Wave 1, met alle content uit de onthullingstrailer, komt beschikbaar op 20 januari 2023. Dit is ook de datum waarop de hoofdgame zelf in de winkels ligt.

Fire Emblem: Engage komt op 20 januari 2023 exclusief uit voor de Nintendo Switch. Het spel focust, naast een gloednieuw verhaal, op helden uit eerdere games. Zo kun je onder andere Celica en Marth oproepen aan je zijde.

Heeft de uitbreidingspas jouw interesse al geprikkeld? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

De vijf beste uitspraken van Link uit The Legend of Zelda

0

Special De vijf beste uitspraken van Link uit The Legend of Zelda

01-04-2023

3

Dennis

Game Proeverij Yoshi´s Island

0

Special Game Proeverij #3 - Speel mee met Yoshi's Island!

01-04-2023

2

Mitch

Yoshi Tour komt naar Mario Kart Tour met nieuw personage

0

Nieuws Yoshi Tour komt naar Mario Kart Tour met nieuw personage

01-04-2023

1

Rik

Discussieer met ons mee! 2

Robin

09-12-2022

#7843‍

300 comments

Toch jammer dat dit ook steeds een meer ding wordt; DLC aankondigen voordat een game uit is. Zeker wanneer deze DLC heel duidelijk bij het volledige spel had kunnen passen. Geen fan van.

Mink

09-12-2022

#7847‍

160 comments

Helemaal mee eens en dan te bedenken dat SMM2 geen DLC heeft gekregen überhaupt .