Ubisoft komt binnenkort met Rabbids: Party of Legends

3

BWAAAH! De stilte is voorbij: Ubisoft komt op korte termijn weer met een Rabbids-game.

 

De afgelopen jaren was het behoorlijk stil rondom Ubisoft’s Rabbids. Natuurlijk was er Mario X Rabbids: Kingdom Battle en maken de Rabbids binnenkort hun opwachting in Mario X Rabbids: Sparks of Hope. Het is wel even geleden dat er een eigen game rondom deze herrieschoppers uitkwam, zónder Mario.

In Ubisoft’s financiële resultaten is nu echter Rabbids: Party of Legends opgedoken. De bekendmaking van deze titel is daarmee behoorlijk onopvallend, maar staat tegelijk gepland voor een lancering tussen april en juni. Aangezien het al mei is, gaat het waarschijnlijk niet lang duren voordat deze game officieel wordt aangekondigd.

Mogelijk is Rabbids: Party of Legends een gelokaliseerde versie van het China-exclusieve Rabbids Adventure Party (2019)

Het is nog niet bekend wat Rabbids: Party of Legends voor spel gaat worden, al ligt de verwachting uiteraard bij een partygame. In 2019 was er wel Rabbids Adventure Party, dat exclusief voor de Chinese markt werd uitgebracht. Mogelijk is Rabbids: Party of Legends een gelokaliseerde versie van dat spel, al is nog onbekend of dit daadwerkelijk zo is. Met een redelijk snelle release als deze, horen we waarschijnlijk snel wat Rabbids: Party of Legends écht voor een game is. De Rabbids lijken dus spoedig hun terugkeer te maken op de Nintendo Switch en andere systemen.

Vindt jij het leuk dat de Rabbids mogelijk snel weer in een eigen game opduiken of wacht je liever op Mario X Rabbids: Sparks of Hope? Vertel er ons meer over in de comments!

Over Martijn

Martijn is verslingerd aan Nintendo-games sinds de NES. Al zijn systemen staan nog steeds aangesloten, om nog met regelmaat op te spelen. Zijn favoriete games hebben meestal een enigszins retro of nostalgische achtergrond en bevatten vaak sporen van eerdere klassiekers. Soms gaan ze als serie helemaal terug tot de jaren ’80 en ’90. Binnen genres ligt zijn voorkeur vooral bij 2D- en 3D-platformers, adventures en soms een RPG. Daarnaast tekent hij graag, zowel als hobby als professioneel.

Lees meer over Martijn

Discussieer met ons mee!

Apenknul

12-05-2022

#4897

Oh god, de reeks ging met Mario nog een degelijke kant op, maar ze gaan opnieuw de fout in.

Wat ik wel grappig vind is dat dit stukje door Martijn is geschreven, waar ik meen te herinneren dat hij in de N1ntendo tijdperk een grote rant achterliet over de Rabbids.

Martijn

12-05-2022

#4899

Haha, dat klopt. Waren ook wel meerdere lange rants! Sta ik ook nog steeds 100% achter!

Mijn mening wat betreft de Rabbids blijft vrijwel hetzelfde. Kan me persoonlijk niet goed voorstellen dat er na de Wii nog veel mensen op een nieuwe partygame van de Rabbids zitten te wachten. Tuurlijk, uitstapjes als Rabbids Go Home of de combinatie met Mario zijn best vernieuwend, maar intussen kennen we de standaard-opzet van zo'n partygame wel: meer van hetzelfde...

Het is destijds zo erg uitgemolken, met een bijna jaarlijks deel. Ubisoft heeft blijkbaar goede herinneringen aan de tijd dat de Rabbids nog bergen geld binnenbrachten. De makers lijken maar geen genoeg te krijgen van die idiote beesten! Intussen zijn die tijden van succes lang geleden. Op den duur is het eigenlijk wel mooi geweest, dus veranderd de konijnenmoeheid nu eigenlijk in konijnenarmoede: Toch tegen beter weten in nog maar eens testen of een nieuw deel nog een beetje verkoopt.

De Rabbids hebben hun populariteit wel gehad. De Rabbids zijn een plaag, overgebleven aan de ver vervlogen tijden van de Wii. Overigens wel punten voor Mario X Rabbids: Kingdom Battle en Mario X Rabbids: Sparks of Hope. Die games lijken me oprecht wél leuk, al moet ik toegeven nog nauwelijks begonnen te zijn met de eerste. Is ook meer Mario die daar de kar trekt dan de Rabbids, lijkt mij.

Dat ik niet zo'n Rabbids-fanaat ben wil echter niet zeggen dat niemand het nog leuk kan vinden. Blijkbaar denkt Ubisoft dat er nog steeds een publiek voor de Rabbids is. Zelf houd ik het voor nu bij Mario X Rabbids: Kingdom Battle (eventueel Mario X Rabbids: Sparks of Hope). Voor mijzelf is dat voorlopig wel weer even genoeg, wat de Rabbids op de Nintendo Switch betreft.

reporterdavid

12-05-2022

#4900

Oh die konijntjes weer! Ja, liever een game met Rayman erbij.