Ubisoft houdt deze maand geen E3-stijl presentatie

2

Ubisoft houdt deze maand geen E3-achtige presentatie. In plaats daarvan kunnen we zo’n soort presentatie ‘later dit jaar’ verwachten.

Normaal zou over anderhalve week misschien wel hét grootste gaming-evenement van het jaar plaatsvinden: de E3. Enkele maanden geleden kregen we echter het nieuws dat we de E3 dit jaar moeten missen. Daarom houden veel uitgevers en studio’s deze maand alsnog een presentatie; Geoff Keighley’s Summer Game Fest gaat bijvoorbeeld volgende week van start. Echter houdt Ubisoft deze maand geen E3-stijl presentatie. Dat vertelde een vertegenwoordiger van het bedrijf aan Axios. In plaats daarvan kunnen we ‘later in het jaar’ een soortgelijke presentatie verwachten.

Vorig jaar hield Ubisoft de Ubisoft Forward-presentatie waar onder andere de nieuwe Mario + Rabbids: Sparks of Hope voor de Nintendo Switch werd onthuld. Dat spel staat nog voor later dit jaar op de planning. Intussen verschijnt aan het eind van de maand trouwens wel Rabbids: Party of Legends, een spel dat voorheen alleen in China was verschenen.

Wellicht dat we meer nieuws over Mario + Rabbids: Spark of Hope krijgen als Nintendo deze maand een E3-achtige presentatie houdt. Vorig jaar kondigde Nintendo op 2 juni hun presentatie aan (link Twitteraccount Nintendo) die vervolgens op 15 juni plaatsvond. Hopelijk even afwachten dus nog!

Hoe sta jij erin deze juni: heb je toch nog hype voor vette aankondigingen of verwacht je eigenlijk niet veel interessants nu E3 niet doorgaat? Laat het vooral weten in de reacties!

Deel dit bericht:

Over Ness

Neslihan, of Ness voor de nerds, heeft een ding voor innovatieve en gekke spelletjes. Zo heeft ze de rare gewoonte om rommel op te rollen in een plakkerige bal, muren vol te spetteren met inkt en te stofzuigen. Naast artikelen schrijven als redacteur, pakt ze ook graag de digitale kwast op om te tekenen.

Lees meer over Ness

Recente artikelen

3

Livestream DonderdagStream - Let's Play Bayonetta 2 in het Koopa Café!

28-09-2022

6

Mitch

0

Nieuws Capcom Fighting Collection krijgt gratis QoL-update

28-09-2022

2

Robin

1

Nieuws Fan maakt Super Mario Bros. 5 in Super Mario Maker 2

28-09-2022

4

Robin

Discussieer met ons mee!

Yosher

02-06-2022

#5187

Ubisoft heeft historisch gezien echt bijna nooit iets voor mij in petto, enige uitzonderingen zijn Rayman en Mario + Rabbids. En die laatste geen ik al geen interesse in omdat ze Yoshi eruit hebben gesloopt lijkt het, terwijl hij in het vorige deel ook al enorm weinig zat. 

Zal waarschijnlijk wel in de Nintendo presentatie zitten inderdaad als die er wel komt. Ik hoop wel echt dat hij er ook gewoon komt! Dinsdag 14 juni 2022 om 18:00 uur zou hij waarschijnlijk oorspronkelijk moeten komen als E3 door zou gaan.

rob1N

06-06-2022

#5242

same... al vond ik phoenix rising destijds wel een toffe aankondiging... was dit ook E3? Ik weet t niet meer haha.