Twee reclames verschenen voor Pokémon Scarlet & Violet

Nintendo heeft twee nieuwe reclames gepubliceerd van Pokémon Scarlet & Violet. Beide reclames hebben de boodschap “My World, my way.”

Vang, train en vecht tegen Pokémon in de Paldea regio, een uitgestrekt land gevuld met meren, torenhoge pieken, woestenijen, kleine dorpen en grote steden. Er is geen vaste pad, zodat je zelf een avontuur beleeft met drie grote verhalen. In één van de verhalen, daag je gymleaders uit in de volgorde naar keuze om Champion Rank te behalen. Ontdek een open wereld op jouw eigen tempo en reis door de lucht, door het water en over land met de vorm-veranderende legendarische Pokémon Koraidon of Miraidon. Kies jouw partner Pokémon: Sprigatito, Fuecoco of Quaxly om je reis in Paldea te beginnen.

De Paldea regio heeft een fantastische school waar mensen van verschillende regio’s samenkomen om hun vaardigheden te testen tegen elkaar. Dit gebeurt via Pokémon gevechten en academici. De naam van de school, het symbool, de uniformen en andere details verschillen per versie. Volg lessen van unieke docenten die je kennis geven van Pokémon biologie, Pokémon gevechten en meer. Neem deel aan de individuele studie genaamd: The Treasure Hunt. Krijg nieuwe ervaringen, ontmoet nieuwe mensen en vind jouw eigen schat.

Wat vindt jij van deze reclame? Laat het ons weten in de comments1

Bron: youtube

Like dit bericht:

Over Evelyne

Evelyne is onze nieuwe redacteur bij N1-UP. Haar favoriete Nintendo-personage is Piplup van Pokémon.

Lees meer over Evelyne

Recente artikelen

Teenage Mutant Ninja Turles als roguelike in TMNT: Splintered Fate

0

Nieuws Teenage Mutant Ninja Turles als roguelike in TMNT: Splintered Fate

20-04-2024

0

Martijn

Hoofdafbeelding van de Dead Cells Boss Rush-update

0

Nieuws Dead Cells haar Boss Rush-update is nu live

26-10-2022

2

Evelyne

Tijdelijk geen Bazookarper (Rainmaker) in Splatoon 3

0

Nieuws Tijdelijk geen Bazookarper (Rainmaker) in Splatoon 3

26-10-2022

1

Rik

Reageer als eerste!