Triangle Strategy komt uit op 4 maart 2022

  • Nieuws

  • 24 sep 21 om 07:00

  • Rik

  • 1

Triangle Strategy, de nieuwste game van het team achter Octopath Traveller en de Bravely Default-serie, heeft flink wat nieuwe info gekregen tijdens de Nintendo Direct. De game komt uit op 4 maart 2022.

Ook kreeg Triangle Strategy, dat voorheen bekend stond als Project: Triangle Strategy, een nieuwe naam. Net als voorganger Octopath Traveller is de projectnaam nu de definitieve naam voor de game geworden. Pre-orders voor Triangle Strategy zijn per direct beschikbaar in de Nintendo eShop.

Feedback op de demo voor Triangle Strategy, die eerder dit jaar uitkwam, is door de ontwikkelaars verwerkt in de definitieve game: Spelers kunnen nu zelf de moeilijkheidsgraad van de game kiezen, zowel de gebruikersinterface en camerabesturing zijn verbeterd en eerdere dialogen kunnen nu worden teruggelezen. Ten slotte heeft Square Enix de laadtijd en gameflow van de levels verbeterd.

In de nieuwe trailer worden we getrakteerd op prachtige beelden van de 2D-HD stijl van Triangle Strategy. De trailer introduceert het oorlogsverhaal van de game waarin vijandigheid, verraad en gebroken harten centraal staan. De keuzes die de speler maakt in het verhaal ‘stellen je overtuigingen op de proef’.

De nieuwe trailer voor TRIANGLE STRATEGY

Voor Europa is er een Limited Edition van de game aangekondigd: Triangle Strategy Tactician’s Limited Edition. Deze speciale editie bevat de game, 6 speciale dobbelstenen, een set Triangle Strategy-speelkaarten, een steelbook, een dubbelzijdige poster en een collector’s box.

De Tactician’s Limited Edition

Binnenkort wordt er meer informatie bekend gemaakt over Triangle Strategies op de officiële website, waarschijnlijk rond 1 oktober naar aanleiding van de Tokyo Game Show. Zodra deze info beschikbaar komt lees je het natuurlijk hier op N1-UP.

Wat vind jij van deze stortvloed aan nieuwe informatie over Triangle Strategy? Laat het ons weten in de comments.

Bron:

Like dit bericht:

Recente artikelen

Lanceertrailer voor Square Enix RPG SaGa Emerald Beyond

0

Media Lanceertrailer voor Square Enix RPG SaGa Emerald Beyond

26-04-2024

1

Jeroen

Headerafbeelding bij dit was het nieuws van de Nintendo Direct van 24 september

3

Nieuws Dit was het nieuws uit de Nintendo Direct van 24 september

24-09-2021

5

Erik

Koopa Troopa en Ninji slaan af in nieuwe update Mario Golf

1

Nieuws Koopa Troopa en Ninji slaan af in nieuwe update Mario Golf

24-09-2021

0

Jeroen

Discussieer met ons mee! 1

Ribbelchips

24 sep 21 om 11:58

#1567‍

918 XP | 177 comments

Dit gaat echt een toppertje worden!