Triangle Strategy: Introductietrailer Roland Glenbrook

  • Nieuws

  • 18 dec 21 om 00:52

  • Rik

  • 4

Nintendo heeft een nieuwe trailer online geplaatst voor Triangle Strategy, de nieuwe game van het team achter Bravely Default en Octopath Traveller. In deze trailer staat het personage Roland Glenbrook centraal.

Roland is de jongere prins van het koninkrijk Glenbrook, en daarmee tweede in lijn voor de troon. Het koninkrijk Glenbrook is een van de drie rijken op het continent Norzelia, waar Triangle Strategy zich afspeelt. Serenoa Wolfort, het hoofdpersonage van de game, is de beste vriend van prins Roland. Ook is hij de clanleider van het adelijke Huis Wolfort, dat in dienst staat van het koninkrijk Glenbrook.

In de ‘Personage- en verhaaltrailer’ wordt Roland aan ons voorgesteld. Ook de rest van de koninklijke familie passeert de revue, evenals minister Patriatte Konsar en wapenmeester Maxwell Trier. De oorlog die tijdens het verhaal van Triangle Strategy zal woeden stelt de overtuigingen van de jonge prins op de proef. De trailer lijkt te verklappen dat Roland, Serenoa en hun metgezellen op een penibel moment hulp kunnen krijgen van het naburige rijk Hyzante… in ruil daarvoor willen zij dan wel hulp met illegale activiteiten. Als speler mag jij op belangrijke momenten de keuzes maken die het verhaalverloop beïnvloeden. De verdere pracht van de 2D-HD artstyle en verhaalelementen uit de trailer mag je zelf hieronder ontdekken.

De trailer heeft het erover dat dit slechts Personage- en Verhaaltrailer #1 is. We kunnen dus nog meer trailers verwachten van de andere personages uit de hoofdcast. Prinses Frederica Aesfrost en heer Serenoa Wolfort liggen voor de hand voor de volgende introductietrailers. Triangle Strategy komt op 4 maart 2022 uit voor de Nintendo Switch, tot die tijd kan je aan de slag met de gratis demo in de Nintendo eShop.

Welk pad denk jij te kiezen in Triangle Strategy op basis van deze trailer? Het kwaad of gerechtigheid? Speculeer mee in de comments! 

Bron: Nintendo Nederland op Youtube

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Nintendo-president noemt Switch 2 een

0

Nieuws Nintendo-president noemt Switch 2 een opvolger en geen nieuw concept

08-05-2024

3

Erik

Wat spelen jullie dit weekend? [18 december]

2

Special Wat spelen jullie dit weekend? [18 december]

18-12-2021

2

Erik

Demo beschikbaar voor Dragon Ball Z Kakarot

0

Nieuws Demo beschikbaar voor Dragon Ball Z Kakarot

17-12-2021

2

Jeroen

Discussieer met ons mee! 4

Duncmasta

18 dec 21 om 01:01

#2864‍

1251 XP | 245 comments

Deze game gaat zo hard worden.

Rik

18 dec 21 om 01:16

#2867‍

4726 XP | 671 comments

Zeker, dit kan haast niet meer mis gaan lijkt het

(Al hou ik nog even een slag om de arm of alle vertakkingen van de verhaallijn even goed gaan blijken)

Erik

18 dec 21 om 10:41

#2871‍

5018 XP | 362 comments

Episch!

Robin

19 dec 21 om 22:50

#2882‍

3193 XP | 471 comments

Ben erg benieuwd naar die game. Kan best wel een stille klapper worden.