Trailer voor flinke update Shantae and the Seven Sirens

  • Nieuws

  • 30-11-2021 22:04

  • Jeroen

0

Dit platformspel verscheen al ongeveer anderhalf jaar geleden, maar WayForward heeft vandaag Shantae van een fikse update voorzien!

Deze update introduceert een aantal nieuwe modi, die voor zowel beginners als ervaren spelers geschikt zijn. Zo is er een modus waarbij je alle vijftig Monster Cards meteen tot je beschikking hebt, en dus vanaf het begin je spel kan aanpassen. Voor beginners is er een zeer toepasselijk genaamde modus, Beginner Mode. Je kan niet doodgaan, en kan dus heel fijn de wereld verkennen en van het verhaal genieten.

Dan is er nog een Definitive Mode, en deze zal voor de mensen zijn die het spel één of meerdere keren uitgespeeld hebben. De moeilijkheidsgraad is hoger, de te vinden items en je magiegebruik zijn anders gebalanceerd en de eindbazen zijn nog een stapje lastiger gemaakt. Ook zijn er nieuwe gesprekken met de verschillende Sirens in het spel.

Hieronder kun je de nieuwe trailer bekijken, waarin deze nieuwe modi allemaal getoond worden.

Over Jeroen

Jeroen speelde op zijn eerste spelcomputer in 1988, en schrijft sinds 1999 over videogames. Trots bezitter van te veel videogames, speelt praktisch alles en is altijd wakker te maken voor een rondje Mario Kart.

Lees meer over Jeroen

Reageer als eerste!

of om een reactie achter te kunnen laten.