Trailer Pokemon Scarlet & Violet DLC vertoont nieuwe Pokemon

Tijdens Pokémon Presents werd er met een trailer  nieuwe informatie over de Pokemon Scarlet & Violet DLC: Hidden Treasure of Area Zero gedeeld.

Zo zijn er een aantal nieuwe evoluties, nieuwe Paradox vormen, nieuwe gebieden, nieuwe minigames en nieuwe personages. Ook is nu bekend dat vanaf woensdag 13 september het eerste deel: De Teal Mask gereleaset wordt.

 

Trailer deel 1: The Teal Mask

In The Teal Mask ga je met toezicht van Briar op een schoolreisje naar Kitakami. Kitakami zit vol met Pokémon die niet in de Paldea regio voorkomen en heeft als middelpunt een grote berg. Het land heeft veel appelboomgaarden en rijstvelden waar tijd langzaam passeert door de natuurlijke omgeving.  Je ontmoet de bescheiden en zachtaardige Kieran en zijn zus Carmine, die een sterk willetje heeft. Kieran neemt zijn Pokemon Dipplin mee in gevechten. Dit monstertje is een evolutie van Applin.

 

Pokemon_Scarlet_Violet_DLC_Teal_Mask_Nipplin_Applin_evolutie

Je gaat op een zelf bedachte tour door de Kitakami en hier leer je over het volksverhaal van de oger en de Loyale drie. De loyale drie: Okidogi, Munkidori en Fezandipti worden daarom als helden beschouwd en ter ere van hun wordt ook jaarlijks het Festival van de masker gevierd. Ogerpon wordt ook een aantal keren vertoond op de achtergrond.Naast dit volksverhaal zijn er ook een aantal minigames te spelen.

Een personage genaamd Perrin heeft jouw hulp nodig om foto’s te verkrijgen van specifieke Pokemon. Hierbij krijg je een soort vergelijkbare missie als in Pokémon Snap. Alleen zit je dan niet in een karretje, maar kan je vrij rond bewegen. Daarnaast krijg je een Roto-Stick waarmee je nog mooiere selfie foto’s kan maken.

Pokemon_Scarlet_Violet_DLC_teal_mask_foto_perrin

In de Ogre Oustin’ mini game rijdt je op Miraidon of Kiraidon en moet je zoveel mogelijk ballonnen kapot maken. Als beloning krijg je Mochi die je aan jouw Pokémon kan geven om sterker te worden. Deze mochi kunnen basispunten van Pokemon stats verbeteren. Een Fresh-Start mochi kan deze zelfs volledig resetten. Ook zien we soms dat Pocket monstertjes al snoepen van de Mochi-stapels en dat deze verjaagt worden door de schreeuw van Miraidon of Kiraidon.

Pokemon_Scarlet_Violet_DLC_Teal_mask_Ogre_Oustin

Trailer deel 2: The Indigo Disk

Bij deel 2: The  Indigio Disk ben jij door Directeur Cyrano van Blueberry Academy, een school die grotendeels onder water ligt, uitgenodigd om als uitwisselingsstudent langs te komen. Eenmaal binnen zie je de vier verschillende biomen:  Savannah , strand , ravijn en ijs, met elk de toebehorende Pokémon.  Blueberry academy studenten houden van gevechten en hebben zelfs een BB league met een Elite four 

  • De nuchtere Lacey
  • De vurige strijdlustige kok Crispin
  • De zwijgzame en koude Amarys
  • Drayton Ontspannen houding en hele goede gevechtsvaardigheden

 

Pokemon_Scarlet_Violet_BBLeague_

Drayton heeft ook een nog nooit eerder vertoonde Pokemon: Archaludon, de evolutie van Duraludon.

Pokemon_Scarlet_Violet_DLC_Indigo_disk_archaludon_

Om mee te mogen doen met deze league moet je eerst de elite trials voltooien. Hierin zien we dat Koraidon en Miraidon tijdelijk kunnen vliegen en dat deze kracht misschien later nog wel verkregen kan worden.  Een van de buitenschoolse activiteiten is de League club, waarin je de clubroom kan aanpassen hoe jij wil. Ook kan je hierbij je Pokebal gooi stijl aanpassen. Op een bepaald moment is het mogelijk om Trainers van Paldea uit te nodigen om speciale instructeurs te zijn. Je kan tijd met ze spenderen, ze beter leren kennen en met ze vechten.

Tenslotte worden tussendoor  ook twee nieuwe Paradox-vormen vertoond. Eentje lijkt gigantisch veel op een prehistorische Raikou en de andere op een futuristische Cobalion.

Vanaf woensdag 13 september komt het eerste deel van de DLC : The Teal Mask uit op de Nintendo Switch. Het tweede deel: De Indigo Disk staat gepland voor de winter dit jaar.

Ben jij al hyped met deze nieuwe info? Laat het ons weten in de comments!

Hoofdafbeelding bij trailer Pokémon Scarlet & Violet DLC toont nieuwe Pokémon

Bron: Youtube

Like dit bericht:

Over Evelyne

Evelyne is onze nieuwe redacteur bij N1-UP. Haar favoriete Nintendo-personage is Piplup van Pokémon.

Lees meer over Evelyne

Recente artikelen

Monster Hunter Stories – Vele extra’s!

0

Preview Monster Hunter Stories - Vele extra's!

20-05-2024

3

Robin

Heeft Pikmin 4 jouw mening over de franchise veranderd?

5

Roundtable Heeft Pikmin 4 jouw mening over de franchise veranderd?

09-08-2023

5

Kitty

MewvsMewtwo_Raid_MyveryownMew

0

Nieuws Pokemon Scarlet & Violet krijgen een Mew & Mewtwo-event

08-08-2023

3

Evelyne

Discussieer met ons mee! 3

Maurice

8 aug 23 om 20:47

#11040‍

2706 XP | 189 comments

Raikou is tegenwoordig een giraf.😢

rob1N

8 aug 23 om 23:16

#11042‍

5446 XP | 1049 comments

Precies wat ik ook dacht... ik had gehoopt dat het verlengen van nekken over zou zijn. Het slaat sowieso, net als die prehistoric Suicune, op stront omdat beiden pas ontstaan zijn door Ho-Oh. Dus dat ze er vroeger zó uitzagen is 'leuk' maar toen bestonden ze nog niet. Iets zegt me nu wel dat we tzt ook een prehistorische Entei en een futuristische Terrakion krijgen. Maar deze Raikou hebben ze echt maar gewoon wat randoms mee gedaan. Erg jammer. 

lifegiving

9 aug 23 om 11:24

#11045‍

2170 XP | 353 comments

Als je de originele tekenversies opzoekt is het nog raarder.. Hij heeft een soort kraag!