Nintendo: "2D Super Mario in nieuwe fase met Wonder"

De lancering van het nieuwste deel in de 2D Mario-serie, Super Mario Bros. Wonder, komt steeds dichter in de buurt. Hoewel wij er allemaal al van overtuigd zijn dat dit een nieuw begin is voor 2D Mario, heeft de producer van Super Mario Bros. Wonder nu laten weten dat het spel een “een nieuwe fase” is voor de serie. 

De website Game Informer kreeg onlangs de kans om met Super Mario Bros. Wonder-producent Takashi Tezuka en Art director Masanobu Sato in gesprek te gaan. Game Informer vroeg naar de toekomst van 2D Mario en hoewel Takashi Tezuka niet duidelijk was over het feit dat Super Mario Bros. Wonder zou leiden tot meer soortgelijke releases in de toekomst, zei hij wel dat het spel een “nieuwe fase” is voor de serie.

Hieronder zijn de volledige woorden van Takashi Tezuka en Masanobu Sato te lezen (vertaald):

Tezuka: Ik geloof dat we van de New Super Mario Bros. serie zijn overgegaan naar een nieuwe fase, maar op dit moment hebben we nog geen idee wat de volgende spelstijl zal zijn.

Sato: Wat we echter wel weten is dat Super Mario Bros. Wonder een groter podium voor avontuur heeft neergezet voor Mario en vrienden.

Super Mario Bros. Wonder komt op 20 oktober 2023 uit op de Nintendo Switch en is nu alvast voor te bestellen in de Nintendo eShop.

Denk jij dat Nintendo meer 2D Mario-games zoals Super Mario Bros. Wonder gaat maken in de toekomst? Laat het ons weten in de comments!

Bron: GameInformer

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 18 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

WayForward en Atari brengen Yars Rising naar Switch

0

Media WayForward en Atari brengen Yars Rising naar Switch

18-04-2024

0

Dennis

Waarschuwing: Super Mario Bros. Wonder is gelekt. Pas op voor spoilers!

1

Nieuws Waarschuwing: Super Mario Bros. Wonder is gelekt. Pas op voor spoilers!

12-10-2023

2

Robin

Pokémon Scarlet & Violet geüpdate naar Versie 2.0.2

2

Nieuws Pokémon Scarlet & Violet geüpdate naar Versie 2.0.2

12-10-2023

1

Thijmen

Reageer als eerste!