Trailer Nickelodeon All-Star Brawl 2 zet Aang centraal

  • Nieuws

  • 13 sep 23 om 00:05

  • Thijmen

Gamemill Entertainment heeft een nieuwe personagespotlight voor Nickelodeon All-Star Brawl 2 op YouTube gedeeld waarin Aang uit Avatar: The Last Airbender centraal staat.

Hoewel Aang al een speelbaar personage in de originele Nickelodeon All-Star Brawl was, keer hij in All-Star Brawl 2 terug met een nieuwe moveset en een bijgewerkt ontwerp. Hij kan nu zijn luchtscooter en zweefvliegtuig gebruiken en hij heeft een andere sprong. Over het algemeen heeft Aang een hoge bewegingssnelheid, waardoor hij makkelijk combo’s zou moeten kunnen maken. Daarnaast kan hij als Avatar ook verschillende elementen in zijn aanvallen gebruiken, maar is hij ook makkelijk uit te schakelen omdat hij een van de lichtste personages in het spel is.

Nickelodeon All-Star Brawl 2 zet grotendeels voort wat in het eerste deel werd neergezet en kan worden gezien als Nickelodeon’s antwoord op Nintendo’s eigen Super Smash Bros-serie. Zo kun je vechten met personages als SpongeBob, Danny Phantom, de Ninja Turtles en vele anderen in hun typische omgevingen. Het verhaal gaat erover dat Vlad Plasmius, de aartsvijand van Danny Phantom, het Nickelodeon-universum voor zichzelf wil grijpen. Dat kan natuurlijk niet zomaar gebeuren, dus kies één van de bekende vechters om zijn snode plannen tegen te houden.

Nickelodeon All-Star Brawl 2 heeft nog geen exacte releasedatum. Voor nu staat het spel gepland om later dit jaar uit te komen.

Ga jij Aang zijn nieuwe moveset uitproberen zodra Nickelodeon All-Star Brawl 2 uitkomt? Laat het ons weten in de comments!

Bron: GameMill Entertainment op YouTube

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 17 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Nickelodeon All-Star Brawl 2 zet Danny Phantom’s Ember centraal

0

Nieuws Nickelodeon All-Star Brawl 2 zet Danny Phantom's Ember centraal

03-10-2023

0

Thijmen

Theatrhythm Final Bar Line krijgt Xenogears-content 20 september

0

Nieuws Theatrhythm Final Bar Line krijgt Xenogears-content 20 september

13-09-2023

3

Thijmen

Verhaal, gameplay en geweld in lanceertrailer voor Mortal Kombat 1

2

Media Verhaal, gameplay en geweld in lanceertrailer voor Mortal Kombat 1

12-09-2023

3

Martijn

Discussieer met ons mee! 2

Apenknul

13 sep 23 om 10:17

#11398‍

3082 XP | 579 comments

Als Tito Makani er in komt, koop ik legit de game. Maar heb naast Rocket Power en Avatar niet veel met original Nickelodeon series.

Rik

13 sep 23 om 16:18

#11406‍

4236 XP | 630 comments

Wij zijn skaters, met een missie...

Was jij ook een kei-cool kid in topconditie Alfons?