Trailer en uitstel voor Star Wars: Hunters

  • Nieuws

  • 16 sep 21 om 17:41

  • Rik

  • 0

Zynga en Lucasfilm Games hebben laten weten dat Star Wars: Hunters is uitgesteld naar 2022. De online shooter zou eigenlijk nog dit jaar uitkomen. Een nieuwe trailer bevestigt de uitgestelde releasedatum.

Star Wars: Hunters is een online arena shooter die spelers meeneemt naar verschillende locaties in het Star Wars-universum. De game introduceert een nieuwe cast personages, waaronder Imperial Stormtroopers, Wookiees, Dark Siders en Bounty Hunters.

In de cinematic trailer zien we hoe deze nieuwe personages elkaar de loef proberen af te steken in de arena. In eerste instantie lijkt de trailer te beginnen met een duel tussen de Dark Side en Bounty Hunter-facties, maar naarmate de chaos van het gevecht toeneemt mengen de Jedi van de Light Side zich ook in de strijd.

Cinematic Trailer voor Star Wars: Hunters

Naast de nieuwe trailer is de officiƫle website van de game vanaf nu online. Op deze site kunnen spelers zich pre-registreren om exclusieve in-game content vrij te spelen voor de release. Deze content komt beschikbaar bij het behalen van vier verschillende milestones: namelijk bij 250.000, 500.000, 750.000 en 1.000.000 pre-registraties.

Star Wars: Hunters is in ontwikkeling voor de Nintendo Switch, Android en iOS.

Bron:

Like dit bericht:

Recente artikelen

WayForward en Atari brengen Yars Rising naar Switch

0

Media WayForward en Atari brengen Yars Rising naar Switch

18-04-2024

1

Dennis

WarioWare: Get It Together – Weinig Waarde

5

Review WarioWare: Get It Together - Weinig Waarde

17-09-2021

4

Willem

Tales of Vesperia: Definitive Edition meer dan 1.5 miljoen keer verkocht

2

Nieuws Tales of Vesperia: Definitive Edition meer dan 1.5 miljoen keer verkocht

16-09-2021

2

Erik

Reageer als eerste!