Tower of Doooom DLC Mario + Rabbids krijgt datum

Ubisoft heeft onthuld wanneer de eerste uitbreiding voor Mario + Rabbids Sparks of Hope uitkomt. The Tower of Doooom, die exclusief is voor Season Pass-bezitters, komt uit op 2 maart.

Ubisoft heeft alleen een korte teaser laten zien op Twitter, waardoor we nog niet veel over de aankomende uitbreiding weten. Wel heeft Ubisoft eerder bekendgemaakt dat de nieuwe update zeer strategische gevechten bevat, wat zou kunnen betekenen dat de uitbreiding zich richt op moeilijkere content van het spel.

The Tower of Doooom uitbreiding voor Mario + Rabbids Sparks of Hope is vanaf 2 maart 2023 te spelen op de Nintendo Switch en is exclusief voor season pass-bezitters.

Wat vind jij van The Tower of Doooom uitbreiding van Mario + Rabbids Sparks of Hope? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Ubisoft

Like dit bericht:

Over Thijmen

Hoi hoi, ik ben Thijmen uit Zeeland en ben 18 jaar, de jongste van het stel dus (; Van jongs af aan ben ik al een grote Nintendo fan geweest. Ik ben opgegroeid met de Nintendo DS, de Wii en de Wii U, waar ik veel mooie herinneringen aan heb overgehouden. Verder ben ik een groot Mario en Zelda fan, maar speel ik ook games van andere franchises zoals Splatoon, Bayonetta of Astral Chain. Natuurlijk kijk ik altijd uit naar wat Nintendo nog voor de toekomst in petto heeft!

Lees meer over Thijmen

Recente artikelen

Lanceertrailer voor Square Enix RPG SaGa Emerald Beyond

0

Media Lanceertrailer voor Square Enix RPG SaGa Emerald Beyond

26-04-2024

1

Jeroen

Advertentie Zelda: Tears of the Kingdom teaset detail Master Sword

3

Media Advertentie Zelda: Tears of the Kingdom teaset detail Master Sword

24-02-2023

5

Kitty

Fan Friday: Een HD-2D Zelda diorama

1

Special Fan Friday: Een HD-2D Zelda diorama

24-02-2023

5

Rik

Discussieer met ons mee! 1

Tamadachi

24 feb 23 om 12:06

#8916‍

5155 XP | 640 comments

Deze teaser iets te kort om inhoudelijk wat over deze eerste DLC met de Tower of Doom te kunnen zeggen maar gelukkig hoef niet lang meer te wachten ome r achter te komen want volgende week kan ik zelf deze gevaarlijke toren gaan beklimmen.