TLOZ: Tears of the Kingdom wint Game Award voor Most Anticipated Game

  • Nieuws

  • 9 dec 22 om 13:46

  • Dennis

In de nacht van donderdag op vrijdag werden The Game Awards live uit Los Angeles uitgezonden. The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom ging er met de award voor Most Anticipated Game vandoor!

Tears of the Kingdom nam het op tegen Final Fantasy XVI, Hogwarts Legacy, Resident Evil 4 en Starfield. In een kort segment maakt Geoff bekend dat de aankomende Nintendo-game de trofee mee naar huis mag nemen.

Hieronder kun je de bekendmaking van de Most Anticipated Game bekijken:

Het is niet de eerste keer dat Tears of the Kingdom genomineerd is. In 2020 en 2021 was de (toen nog titelloze) game ook al genomineerd voor deze award. The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is het langverwachte vervolg op Breath of the Wild en verschijnt op 12 mei 2023 voor de Nintendo Switch!

Ben je het eens met de uitslag van deze award, en kijk je ook reikhalzend uit naar Tears of the Kingdom? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Dennis

De liefde voor Nintendo begon bij Dennis met de grijze Game Boy en Kirby's Dream Land. Vooral de handhelds van Nintendo hebben een speciaal plekje. Maar ook zijn pc staat regelmatig te draaien. En als Dennis niet aan het gamen is, speelt hij basgitaar of staat hij bij een concert. Op 10 maart trekt hij altijd zijn Mario-sokken aan!

Lees meer over Dennis

Recente artikelen

Fan Friday: Een Kirby Nintendo 64

0

Special Fan Friday: Een Kirby Nintendo 64

03-02-2023

1

Rik

Legendary Entertainment: Detective Pikachu 2 nog altijd in ontwikkeling

0

Nieuws Legendary Entertainment: Detective Pikachu 2 nog altijd in ontwikkeling

02-02-2023

1

Rik

Mario Kart Tour onthult gloednieuw circuit: Piranha Plant Cove

2

Nieuws Mario Kart Tour onthult gloednieuw circuit: Piranha Plant Cove

02-02-2023

2

Rik

Discussieer met ons mee! 5

Dabsol-Tamadachi

09-12-2022

#7857‍

261 comments

Zo zie je maar weer dat drie keer scheepsrecht is want na de eerdere nominaties in 2020 en 2021 heeft The Legend of Zelda Tears of a Kingdom nu eindelijk de prijs gewonnen voor de meest geanticipeerde opkomende game!

rob1N

12-12-2022

#7876‍

668 comments

Ja, ze moeten wel echt eerst wat shizzle laten zien voor een game zo'n award krijgt. Zo zou ik bijvoorbeeld ook graag eens wat van Metroid Prime 4 willen zien. mijn verwachtingen zijn al hoog aangezien ze zelf de lat zo hoog leggen door het eerst te cancellen. Persoonlijk is Metroid Prime 4 mijn 'most anticipated'.

Garrus

10-12-2022

#7860‍

184 comments

Ik moet het eerst nog zien. BotW was heel, heel erg teleurstellend dus tenzij ze met echte dungeons en meer memorabele muziekstukken komen.. sla ik Tears of the Kingdom over.

Rik

10-12-2022

#7871‍

529 comments

Dat is een mening die doorgaans toch flink in de minderheid is, al snap ik best waar je standpunt vandaan komt. Als je nu net van de elementen van de Zelda-formule hield die ze eruit hebben gesloopt voor BotW én niets hebt met de nieuwe open wereld-mechanieken valt het allemaal een beetje in het water.

rob1N

12-12-2022

#7875‍

668 comments

Hoewel ik BotW echt een frisse wind door de Zelda reeks vond, miste ik ook wel de 'echte' dungeons. Niet die 4 mechanical beasts en 120 shrines met elk hetzelfde thema. Ik hoop dus ook echt weer themed temples/dungeons ala OoT te zien. Het hoeft niet eens meer zo fire ice water forest etc te zijn maar wel gewoon vette themes.

Ik ga er maar niet van uit dat dit het geval wordt aangezien het wel raar zou zijn als in hetzelfde Hyrule vlak na BotW ineens overal temples staan. Het open world spreekt mij nog steeds erg aan, mits het een leuk gevulde wereld is natuurlijk. We hebben nog niet 'echt' kunnen zien hoe de overworld eruit ziet in TotK dus ik heb ergens nog wel hoop dat het leuker wordt dan BotW.