Tip: My Nintendo verloot LEGO Luigi's Mansion sets

  • Nieuws

  • 6 jan 22 om 02:38

  • Rik

  • 2

LEGO fanaten opgelet! My Nintendo verloot een pakket met maar liefst acht LEGO sets uit de LEGO SUPER MARIO Luigi’s Mansion-lijn. Deelname kost 10 platinum punten per inzending.

Update 6 januari: vanwege de loting heeft deze beloning een harde deadline. De beschikbaarheid loopt af op 15 januari 1 uur ’s nachts.

In totaal worden er vijf pakketen verloot, deze bestaan uit:

Deelname kost 10 platina punten per keer, met een maximum van drie deelnames per account. Ingewisselde platina punten zijn niet te restitueren na deelname.

My Nintendo is het loyaliteitsprogramma van Nintendo waar vaker leuke merchandise te verkrijgen is in ruil voor opgebouwde punten. Onlangs zijn er bijvoorbeeld een Nintendo 2022 kalender en een Metroid Dread pinset toegevoegd aan het assortiment.

Let op! Vooral voor Nederlandse fans is juist déze actie interessant: voor het bestellen van andere fysieke producten uit de My Nintendo store is namelijk een creditcard vereist. De producten zelf zijn in te ruilen tegen platinum punten maar dit is exclusief verzendkosten, die enkel met een creditcard-betaling voldaan kunnen worden. Voor deelname aan deze loting worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Ding jij mee naar het LEGO Luigi-pakket? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Wreck-It Ralph komt naar Disney Speedstorm

0

Media Wreck-It Ralph komt naar Disney Speedstorm

29-03-2024

1

Mark

Bomb Rush Cyberfunk screen stad

0

Nieuws Stijlvolle stunts in nieuwe Bomb Rush Cyberfunk-teaser

06-01-2022

2

Mitch

Mega Aerodactyl komt naar Pokémon GO

0

Nieuws Mega Aerodactyl komt naar Pokémon GO

06-01-2022

2

Rik

Discussieer met ons mee! 2

Dre

6 jan 22 om 12:30

#3072‍

2673 XP | 216 comments

Meteen even meegedaan

Rik

6 jan 22 om 17:35

#3076‍

4650 XP | 664 comments

Ook nog maar even doen, ja!