Tijdelijk geen Bazookarper (Rainmaker) in Splatoon 3

  • Nieuws

  • 26 okt 22 om 15:07

  • Rik

  • 0

Nintendo heeft de Bazookarper (Rainmaker) modus tijdelijk uit de roulatie gehaald voor Chaos Gevechten (Anarchy Battles) in Splatoon 3.

Edit 22:29: inmiddels laat ook het Engelstalige Splatoon North America-account weten dat Rainmaker/Bazookarper tijdelijk niet beschikbaar is. De Japanse tweet is in het artikel vervangen.

Dit laat het Japanse Splatoon-account op Twitter weten. De keuze is het gevolg van een ontdekte bug in de nieuwe 1.2.0-update die eerder vandaag beschikbaar kwam. Door de bug kon het soms voorkomen dat het bereiken van een Checkpoint al resulteerde in het terugvallen van de timer naar 1. Vanzelfsprekend zorgde deze bug ervoor dat Bazookarper niet goed functioneerde. Nintendo zegt ‘snel’ met een update te komen om de bug te verhelpen. Tot die tijd haalt Splatoon 3 de Bazookarper-modus uit de roulatie. De andere spelmodi van Splatoon 3 gaan onveranderd door. Zodra Bazookarper weer terugkomt in de roulatie lees je dat natuurlijk op N1-UP!

Splatoon 3 kwam op uit 9 september 2022 voor de Nintendo Switch.

Ben jij een Bazookarper-fanaat, of vind je het stiekem juist wel fijn dat deze modus tijdelijk niet beschikbaar is? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Nieuwe Feh Channel toont aankomende events Fire Emblem Heroes

0

Nieuws Nieuwe Feh Channel toont aankomende events Fire Emblem Heroes

22-04-2024

0

Thijmen

Twee reclames verschenen voor Pokémon Scarlet & Violet

0

Nieuws Twee reclames verschenen voor Pokémon Scarlet & Violet

26-10-2022

1

Evelyne

Hoofdafbeelding bij Geschiedenis van PlatinumGames. Er zijn vele personages van de ontwikkelaar op te zien.

6

Special Geschiedenis van PlatinumGames: van Okami tot Bayonetta 3

26-10-2022

9

Robin

Reageer als eerste!