Thunderful heeft nieuwe SteamWorld-spellen in de maak

0

Thunderful heeft vier nieuwe spellen gepland voor de komende jaren. Eén van de officiële namen van de spellen is bekendgemaakt, de rest volgt nog.

In 2010 begon de SteamWorld-serie met SteamWorld Tower Defense voor de Nintendo DSI. Daarnaast kwamen SteamWorld Dig(2013), SteamWorld Heist(2015), SteamWorld Dig 2(2017) en SteamWorld Quest (2019). De SteamWorld series heeft daarna niks meer van zich laten vernemen. Echter staan er wel nieuwe spellen op de planning volgend jaar. SteamWorld HeadHunter, een derdepersoons-actie-avonturenspel werd een aantal maanden geleden bekendgemaakt. Deze staat gepland om in 2023 gepubliceerd te worden.

Daarnaast zijn er nog drie spellen in de SteamWorld-serie in de maak. In de laatste financiële uitslag van Thunderful worden de codenamen Strawberry en Coffee genoemd, die in de planning staan voor 2023. In 2024 wordt Caramel gepubliceerd. Strawberry is een puzzelspel voor mobiele telefoons. Het lijkt erop dat dit puzzelspel niet gepubliceerd wordt op de Switch, maar dit is niet bevestigd. Coffee is een Stedenbouwsimulatiespel voor pc en concole. Caramel is een strategie-schietspel voor zowel pc, console en mobiele telefoon.

Hebben jullie de SteamWorld-spellen gespeeld? Laat het ons weten in de comments!

Deel dit bericht:

Over Evelyne

Evelyne is onze nieuwe redacteur bij N1-UP. Haar favoriete Nintendo-personage is Piplup van Pokémon.

Lees meer over Evelyne

Recente artikelen

3

Livestream DonderdagStream - Let's Play Bayonetta 2 in het Koopa Café!

28-09-2022

6

Mitch

0

Nieuws Capcom Fighting Collection krijgt gratis QoL-update

28-09-2022

2

Robin

1

Nieuws Fan maakt Super Mario Bros. 5 in Super Mario Maker 2

28-09-2022

4

Robin

Reageer als eerste!