Theatrhythm Final Bar Line laat je het Final Fantasy-ritme voelen

  • Nieuws

  • 13 sep 22 om 21:05

  • Erik

Square Enix brengt Theatrhythm Final Bar Line naar de Nintendo Switch. Dit ritmespel brengt op 16 februari 2023 liefst 385 liedjes uit de wereld van Final Fantasy.

Theatrhythm Final Bar Line is een ritmespel waarin je op de maat van de muziek vijanden verslaat in de wereld van Final Fantasy. Dit doe je alleen of in co-op met maximaal twee spelers. Ook kun je het uitvechten voor de hoogste score tegen maximaal drie anderen.

Naast een aantal vrachtladingen aan liedjes, kun je ook spelen met Cloud, Noctis, Aerith en al je favorieten. In totaal zijn er 104 personages, dus stel je favoriete reisgezelschap samen en versla al het kwaad op je pad!

Het is niet alleen Final Fantasy wat de klok slaat: in DLC komen hier ook muziekstukken uit onder andere The World Ends With You, NieR en Chrono Trigger bij. Deze worden via drie DLC-pakketten verspreid, elk met 30 liedjes.

Er verschijnt daarnaast een Digital Deluxe Edition, die 27 exclusieve liedjes kent én de eerste Season Pass. Bij de Premium Digital Deluxe Edition van Theatrhyrhm Final Bar Line komen de andere twee pakketten ook. In totaal heb je bij die versie uiteindelijk toegang tot 502 muziekstukken.

De Theatrhythm-franchise begon op de Nintendo 3DS, met twee Final Fantasy-delen. Later verscheen er ook eentje gericht op Dragon Quest. In 2021 kwam Kingdom Hearts: Melody of Memory uit voor de Nintendo Switch, een spiritueel opvolger van deze franchise.

Bron: Nintendo Direct

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Maker Stardew Valley deelt nieuwe update over Versie 1.6

0

Nieuws Maker Stardew Valley deelt nieuwe update over Versie 1.6

03-12-2023

1

Karina

Tales of Symphonia Remastered komt naar de Nintendo Switch

7

Nieuws Tales of Symphonia Remastered komt naar de Nintendo Switch

13-09-2022

3

Martijn

Zelda-like Tunic maakt overstap naar Nintendo Switch

1

Nieuws Zelda-like Tunic maakt overstap naar Nintendo Switch

13-09-2022

4

Erik

Reageer als eerste!