The Smurfs: Mission Vileaf wordt uitgesteld naar november

  • Nieuws

  • 19-10-2021 10:45

  • Kitty

  • Bron:

0

Microids heeft via een Tweet laten weten dat The Smurfs: Mission Vileaf wordt uitgesteld naar november. Een reden wordt er niet voor gegeven.

Hoewel de pc-versie dezelfde releasedate (van 25 oktober) houdt, wordt de releasedate van de Nintendo Switch-versie in Europa verplaatst naar 5 november. Voorlopig is de Nintendo Switch ook de enige console die nog een collectors edition krijgt; die van andere consoles wordt gecanceld vanwege ‘logistieke redenen’.

The Smurfs: Mission Vileaf is een 3D-platformer. In zijn duister laboratorium heeft de gemene tovenaar Gargamel een formule ontdekt waarmee hij een gemene plant kan maken, genaamd Vileaf. Deze plant produceert “Viletrap”-zaden, die Smurfen kunnen aantrekken en hen gevangen kunnen zetten in plantaardige vallen! Maar deze Viletrap planten zijn ook een groot gevaar voor het bos, want ze zijn zeer giftig, vooral voor de sarsaparilla velden! Papa Smurf vraagt alle Smurfen om hem te helpen de ingrediënten te vinden voor een krachtig tegengif voor alle planten die ziek zijn door de Vileaf. Een geweldig Smurfenteam, bestaande uit Hefty, Smurfette, Brainy en Chef, gaat op avontuur om deze missie te voltooien. Al deze 4 personages zijn speelbaar in de loop van het spel.

Reageer als eerste!

of om een reactie achter te kunnen laten.