The Pokémon Company: "Game Freak blinkt uit in Pokémon-design"

In een interview deelt Takato Utsonimiya dat hij vindt dat “Game Freak uitblinkt in Pokémon-design”

The Pokémon Company chief operations officer: Takato Utsunomiya heeft in een recentelijk interview meer informatie gedeeld over de ontwerpen van Pocket monsters. Hij deelt ook dat meer nieuwe mensen het team komen versterken en dat deze volledig opgegroeid zijn met Pokémon.

Takato Utsunomiya deelt het volgende in het interview:

Ik vind dat we door kunnen gaan met het creëren van nieuwe Pocket monstertjes.Als we nog veel generaties willen aantrekken, moeten we wel meer aantrekkelijke ontwerpen maken. Ik vind dat Game Freak uitblinkt in het bedenken van nieuwe Pokémon. Ze stoppen veel tijd en moeite hierin, daardoor is het een hele belangrijke vaardigheid. Ik vind dat we Gamefreak in het maken van nieuwe ontwerpen moeten helpen. Een opmerkelijk ding dat we momenteel zien is dat volwassenen die vroeger Pokémon speelden, nu komen werken bij Game Freak .Ze werken samen met het ontwerpteam om nieuwe ideeën te bedenken voor Pokémon en maken zelf ook volledige ontwerpen. 

Hoe de volgende generatie Pokémon-ontwerpen eruit gaan zien moeten we nog even afwachten. Het eerste deel van de Pokémon Scarlet & Violet DLC Treasure of Area Zero: The Teal Mask  is vanaf 13 september speelbaar.

Denk jij dat er in de volgende generatie weer toffe nieuwe Pokémon ontwerpen gaan komen? Laat het ons weten in de reacties!

Pokemondesignsdoodles

Bron: ladbible

Like dit bericht:

Over Evelyne

Evelyne is onze nieuwe redacteur bij N1-UP. Haar favoriete Nintendo-personage is Piplup van Pokémon.

Lees meer over Evelyne

Recente artikelen

Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

1

Special Wat speel je dit weekend? [18 mei] 

18-05-2024

2

Erik

Game Boy-platformer Trip World DX volgende week naar Switch

0

Nieuws Game Boy-platformer Trip World DX volgende week naar Switch

28-08-2023

2

Thijmen

Echoes-update verbetert Switch-graphics No Man’s Sky

1

Nieuws Echoes-update verbetert Switch-graphics No Man's Sky

28-08-2023

2

Dennis

Discussieer met ons mee! 2

Paul

28 aug 23 om 11:43

#11199‍

3804 XP | 659 comments

Gezien het aantal Pokémon is het niet zo heel gek dat sommige er niet zo fantastisch uitzien, maar je moet ze wel bedenken. 

Robin

28 aug 23 om 23:21

#11201‍

3199 XP | 472 comments

Eerlijk vind ik de laatste drie generaties niet slecht. Alola, Galar & Hisui, Paldea vind ik voor alsnog toch best toffe designs hebben