The Legend of Heroes: Trails to Azure komt op 17 maart naar de Switch

  • Nieuws

  • 19 okt 22 om 16:06

  • Rik

  • 0

NIS America heeft aangekondigd dat de remaster van The Legend of Heroes: Trails to Azure op 17 maart naar de Nintendo Switch komt.

The Legend of Heroes: Trails to Azure is een remaster van de Playstation Vita-game uit 2011. Het spel vormt het directe vervolg op The Legend of Heroes: Trails from Zero en onderdeel van de grotere The Legend of Heroes-serie. Trails to Azure brengt spelers terug naar de stad Crossbell en diens Special Support Section-eenheid. De vrede waar Lloyd Bannings en zijn teamgenoten in Trails from Zero voor hebben gevochten wordt verbroken en het lot van Crossbell staat op het spel. The Legend of Heroes: Trails to Azure vormt de climax van de Crossbell-arc uit het Trails-universum.

Let op: bovenstaande tweet geeft een releasedatum van 14 maart aan, dit is de Amerikaanse release. In Europa moeten we een paar dagen langer wachten.

Spelers met savedata van The Legend of Heroes: Trails from Zero spelen extra scenes vrij in Trails to Azure. Ook heeft NIS America aangekondigd dat savedata uit The Legend of Heroes: Trails to Azure bonussen zal vrijspelen in de nieuwe game The Legend of Heroes: Trails into Reverie.

Kijk jij uit naar dit nieuwe deel in de The Legend of Heroes-serie? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Ecologisch simulatiespel Imagine Earth komt naar de Switch

0

Nieuws Ecologisch simulatiespel Imagine Earth komt naar de Switch

19-04-2024

1

Dennis

The Legend of Heroes: Trails into Reverie komt uit in zomer 2023

0

Nieuws The Legend of Heroes: Trails into Reverie komt uit in zomer 2023

19-10-2022

2

Rik

No Man’s Sky op Nintendo Switch ontvangt technische analyse

0

Nieuws No Man's Sky op Nintendo Switch ontvangt technische analyse

19-10-2022

2

Erik

Reageer als eerste!