The Diofield Chronicle komt uit op 22 september

  • Nieuws

  • 7 jul 22 om 16:39

  • Rik

  • 0

Een paar dagen geleden konden we al melden dat Square Enix’s nieuwe RPG The Diofield Chronicle een Japanse release datum kreeg. Vandaag kunnen we bevestigen dat de Westerse release gepland staat op dezelfde dag. Spelers van over de hele wereld kunnen op 22 september aan de slag met de game.

The Diofield Chronicle krijgt in augustus een demo die spelers het eerste hoofdstuk van de game laat ervaren. Wie de volledige game aanschaft, kan de save data van dit eerste hoofdstuk overzetten naar de hoofdgame.

The Diofield Chronicle speelt zich af in een wereld waar elementen uit de middeleeuwen en de moderne tijd samenkomen. Het koninkrijk Allerain moet zich verweren tegen een invasie van The Empire en The Alliance vanwege hun rijke voorraden aan Jade (belangrijke grondstof in de wereld van The Diofield Chronicle). De speler is verantwoordelijk voor de strategie van de gevechten en je manschappen vechten op de automatische piloot. Tijdens gevechten kun je deze strategie bijstellen en bevel geven tot speciale aanvallen.

Bescherm je koninkrijk tegen een buitenlandse invasie

De officiële Square Enix-site heeft pre-orders nu live staan. Je kunt zowel voor de reguliere (€59,99) als Collector Edition (€189,99) gaan. De inhoud van de Collector Edition is gelijk aan de Japanse versie en komt met pins en een bordspel. Hoewel de game onderdeel is van de bestelling zit deze los meegeleverd bij de Collector Edition.

The Diofield Chronicle komt uit op 22 september voor de Nintendo Switch en andere platforms.

Ga jij de demo voor The Diofield Chronicle uitproberen? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Pikmin 2 tikt de 20 aan!

0

Special Pikmin 2 tikt de 20 aan!

29-04-2024

0

Mark

Klonoa Phantasy Reverie Series krijgt lanceertrailer

0

Nieuws Klonoa Phantasy Reverie Series krijgt lanceertrailer

07-07-2022

2

Martijn

LEGO onthult ‘De Machtige Bowser’ set voor volwassen fans

6

Nieuws LEGO onthult 'De Machtige Bowser' set voor volwassen fans

07-07-2022

8

Rik

Reageer als eerste!