Terraria is de Game op Proef van januari

  • Nieuws

  • 19 jan 22 om 18:06

  • Rik

  • 0

Terraria is vanaf 26 januari een week lang gratis te spelen als onderdeel van Game op Proef voor alle Nintendo Switch Online-leden. Je hoeft hiervoor niet het uitbreidingspakket voor NSO te hebben aangeschaft. Dit maakte Nintendo bekend op twitter.

Van 26 januari tot en met 1 februari kunnen NSO-leden de volledige game gratis uitproberen. Wie gebruik wil maken van de Game op Proef-periode kan de game nu alvast downloaden in de Nintendo eShop. Let hierbij op dat je klikt op de download-knop voor Game op Proef, en niet op de aankoop-knop. Normaal gesproken kost Terraria €29,99 in de Nintendo eShop.

Game op Proef is onderdeel van je Nintendo Switch Online-lidmaadschap: elke maand kan je een week lang gratis een volledige game uitproberen. Eerder waren onder andere Prison Architect en The art of Balance beschikbaar.

Ga jij volgende week ook – gratis – aan de slag met Terraria of heb jij de game zelf al? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Gerucht: Xbox brengt handheldconcurrent uit voor Nintendo Switch

3

Nieuws Gerucht: Xbox brengt handheldconcurrent uit voor Nintendo Switch

28-03-2024

0

Thijmen

Nintendo 64-posters beschikbaar op My Nintendo

2

Nieuws Nintendo 64-posters beschikbaar op My Nintendo

19-01-2022

2

Rik

Welke game hoop jij te zien in 2022?

20

Special Welke game hoop jij te zien in 2022?

19-01-2022

6

Robin

Reageer als eerste!