Switch Systeemupdate 13.2.0 brengt 'algemene systeemstabiliteitsverbeteringen'

2

Wellicht heb je het al gezien, maar sinds vandaag is systeemupdate 13.2.0 voor de Nintendo Switch te installeren. Het is een kleine patch, die wat algemene stabiliteitsverbeteringen brengt. 

De laatste grote systeempatch bracht nieuwe functionaliteiten naar de console, zoals de toevoeging voor Bluetooth-ondersteuning. Als kleine patch voor die update is er nu dus de 13.2.0-update. Nintendo dataminer OatlmealDome voegde daar via Twitter wat extra informatie aan toe voor de technisch geïnteresseerden onder ons: “Het “nim” component (o.a. verantwoordelijk voor de communicatie met N servers) en de overlay applet (toont meldingen linksboven) zijn bijgewerkt. Waarschijnlijk alleen bug fixes.”

Daarnaast zag hij dat het erop lijkt dat Nintendo ondersteuning voor CADPA, een nieuw Chinees beoordelingssysteem, heeft toegevoegd aan het opstartscherm van de software (het zwarte scherm met de logo’s van Nintendo en Switch) voor games uit Chinese regio’s. Het beoordelingspictogram verschijnt in de linkerbenedenhoek:

Over Kitty

Kitty houdt van helemaal opgaan in andere werelden. Of het nou een door verhaal gedreven avontuur is als advocaat, een open wereld waar een prinses gered moet worden, of een wereld die nog helemaal gebouwd moet worden. Verder checkt ze als eindredacteur alle teksten op N1-UP, om de wereld voor verdere taalfouten te behoeden.

Lees meer over Kitty

Discussieer met ons mee!

N2up

01 december 2021 13:44

#2679

"voor games uit Chinese regio’s"

Is de Switch beschikbaar in Chinese regio's?

Ik dacht van niet. Mogelijke nieuwe markt? :O Nog meer miljoenen verkopen?

Erik

01 december 2021 16:26

#2683

"Het is een kleine patch, die wat algemene stabiliteitsverbeteringen brengt."

Never change, Nintendo.

of om een reactie achter te kunnen laten.