'Switch OLED dock' met LAN-poort nu los te koop

  • Nieuws

  • 9 dec 21 om 17:13

  • Rik

  • 0

Bij de aankondiging van het OLED model van de Nintendo Switch liet Nintendo al weten dat het witte dock ook los verkrijgbaar zou worden. N1-UP kan melden dat de (Nederlandse) myNintendo Store nu officieel de “Nintendo Switch-houder (met LAN-poort) wit” aanbiedt.

Naast het kleurverschil met de zwart-grijze dock die bij het standaardmodel van de Nintendo Switch geleverd zit, is er nog een verbetering doorgevoerd. Het witte model heeft een LAN-poort voor een betere online verbinding. Hoewel het witte dock normaal alleen geleverd wordt met het OLED model, is deze volledig compatibel met het originele Switch-model. Wie alleen een LAN-poort wil voor online games maar niet wil upgraden naar een OLED model kan nu het dock ook los kopen. Let op dat de Nintendo Switch Lite niet compatibel is met een dock, omdat de Switch Lite geen ondersteuning biedt voor tv-stijl.

Zichtbare LAN-poort op het witte dock (kan worden afgeschermd met klepje)

De “Nintendo Switch-houder (met LAN-poort) wit” is bij Nintendo te koop voor €69,99, exclusief verzendkosten. Wie tussen 5 november 2021 en 9 januari 2022 een bestelling plaatst waar ook een nieuwe Nintendo Switch bij zit inbegrepen krijgt wel een gratis verzending voor de hele bestelling. Wie vandaag (9 december) bestelt, kan het dock tussen 11 en 20 december in huis verwachten.

Heb jij nog een nieuwe dock nodig? Of laat je deze mogelijkheid lekker aan je voorbij gaan?

Bron: Productpagina myNintendo Store

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Een Activision-studio werkte naar verluidt aan een Donkey Kong-spel

0

Nieuws Een Activision-studio werkte naar verluidt aan een Donkey Kong-spel

06-05-2024

1

Evelyne

Masayuki Uemura, de maker van de NES en SNES, is overleden

1

Nieuws Masayuki Uemura, de maker van de NES en SNES, is overleden

09-12-2021

1

Erik

Sakurai: “Ga er niet vanuit dat er altijd een nieuwe Smash Bros. komt”

8

Nieuws Sakurai: "Ga er niet vanuit dat er altijd een nieuwe Smash Bros. komt"

09-12-2021

3

Erik

Reageer als eerste!