Super Monkey Ball-director wil een nieuw spel ontwikkelen

  • Nieuws

  • 29 nov 21 om 14:44

  • Ness

  • 2

Masao Shirosaki, de director van Super Monkey Ball: Banana Mania, heeft in een interview laten vallen dat hij een nieuw Super Monkey Ball-game zou willen ontwikkelen. 

Dat liet Masao Shirosaki weten in een interview met Retro Gamer (de 225ste uitgifte om precies te zijn). Shirosaki legt uit dat de franchise in de afgelopen twee jaar twee remasters heeft gekregen: Super Monkey Ball: Banana Blitz in 2019 en Super Monkey Ball: Banana Mania dit jaar. Hij vertelt hoe hij daarom geïnteresseerd is in het ontwikkelen van een nieuw Super Monkey Ball-game en hoe hij de reacties van fans heeft bijgehouden op social media voor Super Monkey Ball: Banana Mania (vertaald):

”Aangezien zowel dit spel als het vorige remakes waren, heb ik het gevoel dat ik wel een nieuw Super Monkey Ball-game wil ontwikkelen. Ik heb ideeën hoe dit eruit zou kunnen zien. Ik kijk ernaar uit om te zien hoe Super Monkey Ball zal groeien. Dit is niet iets wat ik alleen kan doen, dus ik zou eerst graag willen dat iedereen van Banana Mania geniet en als er genoeg mensen uitkijken naar een volgende titel, zou het een realiteit kunnen worden. Ik heb gekeken naar iedereens reactie op social media en in welke taal het ook is, ik vertaal het altijd en lees het door. Ik zou dolblij zijn als we samen de toekomst van een nieuw Super Monkey Ball-spel kunnen creëren.”

Het interview was vertaald door Nintendo Everything en hier kun je eventueel ook het volledige interview lezen. Shirosaki heeft het hier onder andere over hoe de ontwikkeling van Banana Mania in maart 2020, dus tijdens het begin van de COVID-19-pandemie, was begonnen en dat Shirosaki zelf graag op een groots avontuur uit zou willen gaan met AiAi in de toekomst.

Benieuwd of een van deze Super Monkey Ball-games iets voor jou zijn? Mitch geeft zijn oordeel over Banana Blitz HD hier en Jeroens gedachten over Banana Mania zijn hier te lezen! Nog een laatste tip: Super Monkey Ball: Banana Blitz HD is nu in de aanbieding ter ere van Nintendo’s speciale Cyber Deals. Een overzichtje van de eShop Cyber Deals zijn hier te vinden!

Bron: Retro Games via Nintendo Everyting

Like dit bericht:

Recente artikelen

Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Game komt naar Switch

0

Nieuws Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Game komt naar Switch

24-04-2024

2

Rik

Super Smash Bros. Ultimate krijgt binnenkort laatste vechtersaanpassingen

1

Nieuws Super Smash Bros. Ultimate krijgt binnenkort laatste vechtersaanpassingen

29-11-2021

2

Ness

Star Wars: Knights of the Old Republic – Een levende legende

0

Review Star Wars: Knights of the Old Republic - Een levende legende

29-11-2021

1

Willem

Discussieer met ons mee! 2

dw4smash

29 nov 21 om 20:57

#2662‍

475 XP | 92 comments

Zou heel graag een nieue monkey ball game willen zien!

raymanlegend

30 nov 21 om 14:33

#2669‍

36 XP | 7 comments

Vorige week Banana Mania gekocht! Bevalt prima!