Summer Game Fest 2022 gaat wél door

  • Nieuws

  • 31 mrt 22 om 22:54

  • Rik

  • 0

Vlak na de E3 bekend maakte dit jaar zelfs digitaal niet door te gaan, bevestigde Summer Game Fest wél op koers te liggen. Ergens in juni van dit jaar moet het evenement plaats vinden.

Net als de E3 staat het Summer Game Fest er om bekend nieuwe aankondigingen en First Looks van games te tonen. Geoff Keighley, de man die ook achter The Game Awards zit, is de drijfveer achter het Summer Game Fest. Volgens Keighley zal het evenement starten met een “Live Kickoff Show” waar hijzelf de presentatie van voor zijn rekening neemt. Verdere details worden later op de officiële website bekend gemaakt. Het heeft er dan ook alle schijn van dat deze aankondiging, die zo snel volgde op het bericht dat de E3 niet door gaat dit jaar, vooral bedoeld is om gamers gerust te stellen dat er toch nog een zomers game-evenement is in 2022. De partners voor Summer Game Fest 2022 worden later bekend gemaakt. Vorig jaar bestond het lijstje echter uit 35 grote namen uit de game-industrie, waaronder onder andere: Steam, Xbox, Playstation, Square Enix, Sega, Tencent en Ubisoft. Nintendo was de grote ontbrekende speler uit de partner line-up van vorig jaar. Het is nog de vraag of ze dit jaar wel meedoen. Nintendo kiest er traditioneel voor om rond de zomerperiode een eigen ‘E3’ Direct uit te zenden maar onderhoudt ook goede banden met Geoff Keighley.

Het logo voor Summer Game Fest 2022

Hoop jij Nintendo op het Summer Game Fest 2022 te zien nu de E3 niet doorgaat? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Nieuwe Zelda: Tears of the Kingdom-merch onthult voor Japan

0

Nieuws Nieuwe Zelda: Tears of the Kingdom-merch onthult voor Japan

27-04-2024

0

Thijmen

Het POLYGOON1 JOURNAAL!

6

N1-UP TV Het POLYGOON1 JOURNAAL!

01-04-2022

18

Willem

Overview trailer en Japanse reclame Nintendo Switch Sports

1

Media Overview trailer en Japanse reclame Nintendo Switch Sports

31-03-2022

0

Icelos

Reageer als eerste!