SUDA51: "Mogelijke comeback voor Travis als fans luid genoeg zijn"

  • Nieuws

  • 2 okt 22 om 17:14

  • Rik

  • 4

Officieel was No More Heroes III het einde van de Travis Touchdown-saga, toch zet bedenker SUDA 51 de deur weer op een kiertje voor nieuwe avonturen van de No More Heroes-held.

Dit deed Goichi Suda, beter bekend onder de naam SUDA51, in een interview met GNN.Gamer. De Japanse site vroeg Suda of er niet toch een kans was dat we Travis Touchdown ooit terug zouden zien. De geestelijk vader van Travis gaf geen garanties, maar hield de mogelijkheid toch open. Hij zei het volgende (vertaald):

No More Heroes 3 is Travis’s laatste strijd. Toch kan niemand zeggen wat er over tien jaar zal gebeuren, en ik ook niet. Als de fans erg luid zijn, komt Travis misschien terug. Inderdaad, net zoals Tom Cruise terug kwam als een Lone Ranger…

Hoewel het zeker geen belofte is, zwakt SUDA51 het statement dat de Travis-saga definitief voorbij is al een jaar na zijn laatste release af. Het is niet bekend waar SUDA51 momenteel aan werkt, maar het is zeer onwaarschijnlijk dat het een No More Heroes-project is. Begin dit jaar kwam naar buiten dat de ontwikkelaar gesprekken heeft gehad met Marvel over een game met een Marvel-IP. Suda zelf was daarbij vooral geïnteresseerd in het personage Deadpool. In een interview rond diezelfde periode gaf hij echter ook aan dat het creëren van nieuwe eigen IP voor zijn bedrijf Grasshopper Manufacture hoog op zijn prioriteitenlijstje stond.

Hoop jij Travis Touchdown ooit nog terug te zien in een nieuwe game, of vind jij het wel best zo? Laat het ons weten in de comments!

Bron: GNN via Videogamechronicles.com

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

River City Girls 2 krijgt twee personages uit Double Dragon via DLC

0

Nieuws River City Girls 2 krijgt twee personages uit Double Dragon via DLC

26-04-2024

0

Dennis

Deze maand in De Voorraadkast:  Kirby 64: The Crystal Shards

2

Special Deze maand in De Voorraadkast: Kirby 64: The Crystal Shards

03-10-2022

5

Willem

11 Nintendo Switch-games voor oktober 2022

4

Special 11 Nintendo Switch-games voor oktober 2022

02-10-2022

4

Erik

Discussieer met ons mee! 4

Yosher

3 okt 22 om 00:30

#6953‍

5886 XP | 1090 comments

Nou als ze zo luid zijn als in de comments hier dan zullen we hem nooit meer terug zien denk ik...

Apenknul

3 okt 22 om 12:28

#6957‍

3756 XP | 707 comments

Ik heb nooit No More Heroes gespeeld, maar schijnt wel een goeie game reeks te zijn, tho. Travis kreeg zelfs een Mii Costume in Smash, dus hij is erg geliefd in de game wereld. De trilogy staat wel op Switch, dacht ik. Misschien eens naar kijken, dan.

Selan

3 okt 22 om 13:35

#6959‍

2655 XP | 485 comments

Travis is awesome. Jammer dat ie nooit een fighter was in Smash, hij zou daar perfect in passen. Ook met zijn wrestling moves! 

 

Wat betreft een No More Heroes IV; ik zou het leuk vinden als er ooit nog een vervolg komt maar dan moet het wel echt iets anders en uniek doen. No More Heroes III vond ik echt wel tof, maar het unieke randje is er wel af na 3 delen. Zou het gaaf vinden als Suda51 een groter budget krijgt voor Travis. Ben benieuwd wat er dan uit zal komen!

ageQned

3 okt 22 om 18:24

#6965‍

1090 XP | 187 comments

Ik moet deeltje 3 nog steeds een keer kopen.