STORY OF SEASONS: A Wonderful Life deelt releasedatum via artistieke trailer

  • Nieuws

  • 28 jan 23 om 15:35

  • Kitty

STORY OF SEASONS: A Wonderful Life verschijnt op 27 juni op de Nintendo Switch. De remake van de Nintendo GameCube-versie krijgt een paar nieuwe mogelijkheden!

Aan de hand van een artistieke trailer laat Marvelous ons weten dat we komende zomer weer kunnen terugkeren naar Forgotten Valley. De GameCube-versie ging nog door het leven als Harvest Moon-titel, maar maar Natsume – het bedrijf dat de spellen oorspronkelijk vertaalde – heeft momenteel de rechten op de Harvest Moon-naam.

Uitgever Marvelous voegt een paar modernere opties toe om de boerderijervaring meer toe te spitsen op 2023. Zo zijn er nieuwe zo’n zeventig nieuwe gebeurtenissen, verbeterde festivals en meer kookrecepten. Ook kun je foto’s maken van je familie met de nieuwe camerafunctie, kleed je in je favoriete outfits of help je medebewoners met hun problemen. Het boerenleven zelf is ook wat uitgebreid. Zo kun je geiten en schappen houden en nieuwe, zeldzamere gewassen verbouwen.

Voor het hoofdpersonage kun je kiezen tussen man, vrouw en non-binair. Alle potentiële vrijgezellen zijn voor elk gekozen gender beschikbaar. Ook is Gordy toegevoegd als eligable bachelor. Er zijn allerlei mogelijkheden om je personage aan te passen: van haarkleur en kapsel tot gezichtskenmerken.

Story of seasons a wonderful life nintendo switch screenshot 7

Meer van het leven in Forgotten Valley is te zien in de multiplatform-trailer van een tijdje terug:

Ga jij A Wonderful Life (her)beleven? Laat het weten in de comments!

Bron: NintendoLife

Like dit bericht:

Over Kitty

Kitty houdt van helemaal opgaan in andere werelden. Of het nou een door verhaal gedreven avontuur is als advocaat, een open wereld waar een prinses gered moet worden, of een wereld die nog helemaal gebouwd moet worden. Verder checkt ze als eindredacteur alle teksten op N1-UP, om de wereld voor verdere taalfouten te behoeden.

Lees meer over Kitty

Recente artikelen

waluigi movie

0

Nieuws The Super Mario Bros. Movie krijgt Waluigi-DLC

01-04-2023

2

Kitty

LEVEL-5 keert toch niet volledig terug in het Westen

3

Nieuws LEVEL-5 keert toch niet volledig terug in het Westen

01-04-2023

4

Rik

Splatoon 3: nieuw Splatfest over legendarische wezens [nu live]

7

Nieuws Splatoon 3: nieuw Splatfest over legendarische wezens [nu live]

01-04-2023

4

Ness

Discussieer met ons mee! 1

Waliwal

30-01-2023

#8493‍

43 comments

Ik heb de originele game heel veel gespeeld. Ben erg benieuwd naar de nieuwe elementen die aan de game zijn toegevoegd.