Stardew Valley-maker teaset content volgende grote update

  • Nieuws

  • 5 jun 23 om 08:58

  • Erik

Stardew Valley-maker Eric Barone teaset naar de grote 1.6-update. Op Twitter plaatst hij het volgende: “Iridium Scythe”.

Hiermee lijkt hij content weg te geven van de aankomende versie. De ‘scythe’, waarmee je onder andere gras wegmaait, is het enige gereedschap dat nog niet naar het hoogste level (iridium) geüpgrade kan worden.

Barone kondigde in april officieel aan dat er een Stardew Valley 1.6-update aan zou komen. Hij ontbreekt hiervoor zijn werk aan het volgende project, Haunted Chocolatier.

Stardew Valley is sinds 5 oktober 2017 op de Nintendo Switch te spelen. Het is een boerensimulator, waarin je gewassen verbouwd en dieren houdt. Ook ga je relaties aan met de mensen in het lokale dorpje.

 

Bron: Eric Barone

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan acht jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Muziek Xenoblade 2’s Torna DLC geïnspireerd op film Whiplash

0

Nieuws Muziek Xenoblade 2's Torna DLC geïnspireerd op film Whiplash

02-10-2023

1

Karlijn

Super Mario Movie in top 3 best presterende animatiefilms ooit

4

Nieuws Super Mario Movie in top 3 best presterende animatiefilms ooit

05-06-2023

7

Erik

Hoofdafbeelding van de Uitbreidingspas van Fire Emblem Engage

0

Nieuws Ontwikkelaars Fire Emblem Engage leggen keuze DLC-personages uit

04-06-2023

2

Rik

Reageer als eerste!