ConcernedApe deelt screenshots Haunted Chocolatier

Stardew Valley-ontwikkelaar Eric Barone (beter bekend als ConcernedApe) deelt wederom screenshots voor zijn nieuwe spel Haunted Chocolatier, dat hij in oktober 2021 heeft aangekondigd.

ConcernedApe deelde vier nieuwe screenshots van het spel om te vieren dat hij 1 miljoen volgers op X heeft. De screenshots tonen twee binnenlocaties, een fontein en een impressie van een bosachtige buitenlocatie. Haunted Chocolatier heeft op dit moment nog geen deadline en is alleen officieel aangekondigd voor pc, maar ConcernedApe geeft aan wel de intentie te hebben om het spel ook op andere grote platforms uit te brengen.

ConcernedApe is vooral bekend vanwege zijn enorm succesvolle game Stardew Valley. Hier kondigde hij onlangs een 1.6 update voor aan, waar onze eigen Thijmen een kleine samenvatting over schreef. Haunted Chocolatier treedt deels in de voetstappen van zijn voorganger in de zin dat beide spellen te classificeren zijn als een RPG-simulatie-game en dezelfde verhaallijn volgen, waarin jij als hoofdpersonage naar een nieuwe stad verhuist om een nieuw leven te starten. Ook zal Haunted Chocolatier soortgelijke actie-RPG-elementen bevatten als Stardew Valley.

Wat is jouw eerste indruk van Haunted Chocolatier? Laat het ons weten in de comments!

Bron: ConcernedApe op X

Like dit bericht:

Over Karlijn

Karlijn, afkomstig uit het zonnige zuiden van Nederland, is helemaal in haar element als het gaat om mystery adventures, verhaalgedreven titels en detective spellen. Backseat-gamen bij Tomb Raider op (iets te) jonge leeftijd en op de achterbank van de auto Pokémon Crystal op de GameBoy Color spelen hebben het fundament voor haar gameliefde gelegd, die alleen maar groter is geworden met de jaren.

Lees meer over Karlijn

Recente artikelen

CEO LEVEL-5 wil erotische & gewelddadige games maken

0

Nieuws CEO LEVEL-5 wil erotische & gewelddadige games maken

02-05-2024

1

Rik

Kingdom Eighties verschijnt 16 oktober voor de Nintendo Switch

2

Media Kingdom Eighties verschijnt 16 oktober voor de Nintendo Switch

04-10-2023

1

Karlijn

Nintendo-president: “Focus dit fiscale jaar blijft Nintendo Switch”

5

Nieuws Nintendo-president: "Focus dit fiscale jaar blijft Nintendo Switch"

04-10-2023

4

Kitty

Discussieer met ons mee! 2

Kitty

4 okt 23 om 12:36

#11689‍

762 XP | 60 comments

Ik kijk hier wel echt naar uit!

Karlijn

4 okt 23 om 13:03

#11690‍

142 XP | 19 comments

Ik ook! Stardew is nog steeds een van mijn comfort-spellen, geen idee hoe vaak ik al een nieuwe farm begonnen ben, maar hopelijk is Haunted Chocolatier net zo fijn