Stardew Valley is meer dan 20 miljoen keer verkocht

2

De officiële website van de populaire indie-game Stardew Valley heeft bekend gemaakt dat de game meer dan 20 miljoen keer verkocht is! Stardew Valley is een multi-platform game dus niet alle verkopen kwamen van de Nintendo Switch.

Ruim 13 miljoen verkopen kwamen namelijk van PC-gebruikers. Desalniettemin is het een mijlpaal die zelfs veel grote games van miljoenenstudio’s nooit halen. Stardew Valley is afkomstig van een eenmansteam met zeer beperkte externe hulp (die pas werd ingeroepen na het grote succes van de game). De ontwikkelaar dus ConcernedApe is eigenhandig verantwoordelijk voor het grote succes. Er komen geen verdere updates meer voor Stardew Valley, ConcernedApe heeft zich volledig gestort op zijn volgende game: Haunted Chocolatier.

Sinds maart 2022 is Stardew Valley meer dan 20 miljoen keer verkocht verdeeld over alle platforms, met 13 exemplaren verkocht op de PC.
Officiële website (vertaald)

Ben jij een van de 20 miljoen Stardew Valley-spelers? Laat ons dan weten of je dit een verdiende mijlpaal vindt in de comments!

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Discussieer met ons mee!

Mink

09-05-2022

#4846

Zeer terecht, Stardew Valley is echt super tof.

lifegiving

09-05-2022

#4848

Als ze Dreon-kip hadden zou het beter verkopen! oprecht het is een heerlijk spel om mee te ontspannen!