Square Enix brengt PowerWash Simulator naar Nintendo Switch

  • Nieuws

  • 15 sep 22 om 09:10

  • Erik

PowerWash Simulator is een spel over schoonmaken. Uitgegeven door Square Enix. Tijdens de Tokyo Game Show is bevestigd dat de titel schoon schip maakt voor Nintendo Switch.

In PowerWash Simulator werk je met de hogedrukspuit en is het jouw doel om alle viezigheid van de objecten voor je af te spuiten. Maar dat is niet alles: tegelijkertijd bouw je je schoonmaakimperium uit, en krijg je meer tools om krachtiger te kunnen schoonmaken.

De titel wordt aangekondigd middels een hilarische video, waarin een typisch Amerikaanse schoonmaakcommercial een voice-over krijgt met Japanse stemmen. Het is nog niet bekend wanneer de titel naar de Nintendo Switch komt.

Verwacht het volgende in PowerWash Simulator:

  • In de Career Mode bouw je jouw eigen schoonmaakimperium. In het stoffige stadje Muckingham voer je verschillende schoonmaakklussen uit. Hierbij is er geen goed of fout of tijdsdruk; het is enkel jij en het ontspannende geluid van de hogedrukspuit.
  • Houd je toch van wat meer druk? In Challenge Mode probeer je voor de hoogste score te gaan, terwijl Time Challenge jou tegen de klok laat spuiten. In Water Challenge, tot slot, probeer je schoon schip te maken met zo weinig mogelijk water.
  • Ook is er Online Co-Op. Hierbij kun je een makker in Career Mode helpen, maar ook gewoon gezellig wassen met tot zes spelers.
  • Houd je wel rekening met het type waterspuit dat je gebruikt voor de klus? Voor sommige objecten moet de druk iets lager. De echte fashionista’s onder ons kunnen helemaal losgaan met skins voor je hogedrukspuit en speciale handschoenen om aan te trekken.

PowerWash Simulator is ontwikkeld door FuturLab Limited in samenwerking met Square Enix, als onderdeel van Square Enix Collective. De titel verscheen eerder op Xbox en Steam-platformen.

Ja, deze game bestaat echt. En hij is op concurrerende consoles nog best goed ontvangen ook! Kijk jij er al naar uit om sereen objecten te schrobben?

Bron: Tokyo Game Show

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan acht jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

De Efteling krijgt Super Nintendo World-uitbreiding

2

Nieuws De Efteling krijgt Super Nintendo World-uitbreiding

01-04-2023

1

Thijmen

De vijf beste uitspraken van Link uit The Legend of Zelda

1

Special De vijf beste uitspraken van Link uit The Legend of Zelda

01-04-2023

4

Dennis

Game Proeverij Yoshi´s Island

0

Special Game Proeverij #3 - Speel mee met Yoshi's Island!

01-04-2023

3

Mitch

Discussieer met ons mee! 1

rob1N

15-09-2022

#6752‍

714 comments

thefuq?