SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake aangekondigd

  • Nieuws

  • 18-09-2021 09:03

  • Rik

  • Bron: THQ Nordic
2

Tijdens de THQ Nordic Digital Showcase heeft het bedrijf bekendgemaakt te werken aan een nieuwe SpongeBob SquarePants-game: SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake.

Het gaat om een nieuwe adventure-platformer waarin SpongeBob en Patrick per ongeluk portalen openen naar de WishWorlds. Wanneer hun BikiniBroek-vrienden worden opgeslokt door deze portalen is het aan SpongeBob en Patrick om iedereen te redden. Er zijn zeven WishWorlds te ontdekken in de game en spelers kunnen meer dan dertig kostuums vrijspelen uit de bekende tekenfilmserie. THQ Nordic heeft bekendgemaakt dat alle originele (Engelse) stemacteurs hun personages zullen inspreken en dat er 101 liedjes uit de serie terugkomen in de game.

De eerste trailer voor SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake is gelijk met de aankondiging vrijgegeven. De trailer begint met de iconische Sweet Victory-scene uit de serie, vervolgens worden SpongeBob en zijn vrienden verschillende WishWorlds ingezogen. Ook worden verschillende kostuums getoond, waaronder een karatekostuum, oer-SpongeBob en een cowboykostuum. Bekende figuren als Plankton, meneer Krabs, mevrouw Puff, de Vliegende Hollander & Sandy passeren ook de revue.

SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake komt uit op de Nintendo Switch, pc, Xbox One en Playstation 4. Een releasedatum is nog niet bekendgemaakt.

Wat vind jij van SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake? Laat het ons weten in de comments.

Discussieer met ons mee!

emielsaccount

18 september 2021 20:06

#1498

Super leuke trailer! Ben erg benieuwd.

Dreon

18 september 2021 21:16

#1499

Ik ben stiekem ook wel een klein beetje benieuwd door deze trailer.

of om een reactie achter te kunnen laten.