SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake aangekondigd

  • Nieuws

  • 18 sep 21 om 09:03

  • Rik

  • 2

Tijdens de THQ Nordic Digital Showcase heeft het bedrijf bekendgemaakt te werken aan een nieuwe SpongeBob SquarePants-game: SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake.

Het gaat om een nieuwe adventure-platformer waarin SpongeBob en Patrick per ongeluk portalen openen naar de WishWorlds. Wanneer hun BikiniBroek-vrienden worden opgeslokt door deze portalen is het aan SpongeBob en Patrick om iedereen te redden. Er zijn zeven WishWorlds te ontdekken in de game en spelers kunnen meer dan dertig kostuums vrijspelen uit de bekende tekenfilmserie. THQ Nordic heeft bekendgemaakt dat alle originele (Engelse) stemacteurs hun personages zullen inspreken en dat er 101 liedjes uit de serie terugkomen in de game.

De eerste trailer voor SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake is gelijk met de aankondiging vrijgegeven. De trailer begint met de iconische Sweet Victory-scene uit de serie, vervolgens worden SpongeBob en zijn vrienden verschillende WishWorlds ingezogen. Ook worden verschillende kostuums getoond, waaronder een karatekostuum, oer-SpongeBob en een cowboykostuum. Bekende figuren als Plankton, meneer Krabs, mevrouw Puff, de Vliegende Hollander & Sandy passeren ook de revue.

SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake komt uit op de Nintendo Switch, pc, Xbox One en Playstation 4. Een releasedatum is nog niet bekendgemaakt.

Wat vind jij van SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake? Laat het ons weten in de comments.

Bron:

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

WayForward en Atari brengen Yars Rising naar Switch

0

Media WayForward en Atari brengen Yars Rising naar Switch

18-04-2024

1

Dennis

Nieuwe Switch-controller geregistreerd bij Amerikaanse overheid

2

Nieuws Nieuwe Switch-controller geregistreerd bij Amerikaanse overheid

18-09-2021

2

Rik

SUDA51: “Ik wil een vergeten Nintendo-klassieker nieuw leven inblazen”

2

Nieuws SUDA51: "Ik wil een vergeten Nintendo-klassieker nieuw leven inblazen"

18-09-2021

5

Rik

Discussieer met ons mee! 2

emielsaccount

18 sep 21 om 20:06

#1498‍

33 XP | 6 comments

Super leuke trailer! Ben erg benieuwd.

Dre

18 sep 21 om 21:16

#1499‍

2692 XP | 217 comments

Ik ben stiekem ook wel een klein beetje benieuwd door deze trailer.