Splatoon 3-demo komt met gratis 7-daagse proefperiode NSO

  • Nieuws

  • 16 aug 22 om 19:59

  • Rik

  • 0

Om matches te kunnen spelen in Splatoon 3 hebben spelers naast een internetverbinding en de game, ook een geldig Nintendo Switch Online (NSO) abonnement nodig. Dit geldt ook voor de demo op 27 augustus. Wie geen geldig abonnement (meer) heeft hoeft echter niets te missen: er is een gratis proefperiode aangekondigd voor spelers van de Splatoon 3: Splatfest World Premiere demo.

Spelers die de Splatoon 3: Splatfest World Premiere demo downloaden krijgen vanaf 25 augustus een code voor een 7-daagse proefperiode van Nintendo Switch Online. Deze wordt verstuurd naar het e-mailaccount dat is gekoppeld aan het Nintendo-account dat de demo heeft ‘aangeschaft’*. Gebruik je een kinderaccount om de demo te downloaden? Dan wordt de code voor de NSO-proefperiode verstuurd naar het e-mail adres van het Nintendo-account van de geregistreerde ouder of voogd. Ook spelers die al eens eerder gebruik hebben gemaakt van een NSO-proefperiode kunnen gebruik maken van deze actie. Let wel op: de specifieke code kan slechts tot 29 augustus 2022 worden ingewisseld.

*De software voor de Splatoon 3: Splatfest World Premiere is gratis te verkrijgen in de Nintendo eShop.

Hoofdafbeelding van Splatoon 3 bij meest verkochte Switch-spellen

Iedereen mag meedoen aan de Splatoon 3 demo!

De Splatoon 3: Splatfest World Premiere is op 27 augustus van 10:00 uur tot 22:00 uur te spelen. Splatoon 3 zelf komt op 9 september uit voor de Nintendo Switch.

Ga jij gebruik maken van dit aanbod? En zo ja: doe jij dat dan braaf voor de Splatoon 3: Splatfest World Premiere, of juist voor een heel andere game? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Officiële website

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Nieuwe Mass Outbreak event in Scarlet & Violet vanaf morgen live

0

Nieuws Nieuwe Mass Outbreak event in Scarlet & Violet vanaf morgen live

25-04-2024

0

Evelyne

Fortnite x Dragon Ball vanaf vandaag naar Nintendo Switch

0

Nieuws Fortnite x Dragon Ball vanaf vandaag naar Nintendo Switch

16-08-2022

1

Erik

LEGO Bricktales komt naar de Nintendo Switch

0

Nieuws LEGO Bricktales komt naar de Nintendo Switch

16-08-2022

1

Rik

Reageer als eerste!