Splatoon 3 deelt nieuw nummer voor Hitteseizoen

  • Nieuws

  • 30 mei 23 om 02:53

  • Rik

Later deze week kunnen we aan de slag met de content van het gloednieuwe Hitteseizoen in Splatoon 3. Op Youtube deelde Nintendo al een sneak peak van een nieuw nummer dat met de update aan de game wordt toegevoegd.

Het gaat om het nummer Rockagilly Blues van de fictieve band Yoko & the Gold Bazookas. Om een levende wereld te creëeren voor het Splatoon-universum voert Nintendo een beleid waarin ‘echte trends’ plaats vinden. Er verstrijkt evenveel tijd in de Splatoon-wereld als in de echte wereld. Net als in de echte wereld raken naar mate de tijd verstrijkt nieuwe trends in de mode. Dit manifesteert zich zowel in de outfits van de Inklings als in de muziek van de games. Nieuwe fictieve bands en artiesten bestormen constant de ‘Inkling-hitlijsten’ in nieuwe content-updates. Beluister de demo van Rockagilly Blues hieronder:

Het Hitteseizoen voegt naast nieuwe muziek ook nieuwe wapens, outfits, levels en spelmodi toe aan de game. De nieuwe content is inbegrepen bij de originele aankoopprijs van de game, er is alleen een internetverbinding nodig om de update te downloaden.

Splatoon 3 is verkrijgbaar sinds 9 september 2022 voor de Nintendo Switch. Het Hitteseizoen gaat van start vanaf 1 juni 2023.

Wat vind jij van het nieuwe nummer? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Nickelodeon All-Star Brawl 2 zet Danny Phantom’s Ember centraal

0

Nieuws Nickelodeon All-Star Brawl 2 zet Danny Phantom's Ember centraal

03-10-2023

0

Thijmen

Pokemon_Home_compatibel_Scarlet_Violet

0

Nieuws Pokemon Home is vanaf vandaag compatibel met Scarlet & Violet

30-05-2023

4

Evelyne

De beste Super Mario-games aller tijden

15

Special De beste Super Mario-games aller tijden

30-05-2023

5

Redactie

Reageer als eerste!