Speciale Sableye voor gelimiteerde tijd verkrijgbaar in Pokémon Sword & Shield

  • Nieuws

  • 29-05-2022 23:07

  • Robin

0

Om de Japanse Pokémon kampioenschappen van 2022 te vieren is er tussen 11 en 12 juni een speciale Mystery Gift-code beschikbaar waarin je een Sableye ontvangt.

Pokémon Sword & Shield krijgen een nieuwe code voor een Sableye die gebruikt werd door de Japanse kampioen in 2021. De Sableye is level 50 en heeft de ability Prankster en heeft de aanvallen: Fake Out, Quash, Foul Play en Trick en houd een Eject Button vast. Wanneer het event live is zullen we jullie dit laten weten.

Pokémon Sword & Shield kwamen 15 november 2019 uit en starten generatie VIII. Eind dit jaar zullen we starten met een nieuwe generatie genaamd Pokémon Scarlet & Violet. Deze games werden begin dit jaar aangekondigd en kwamen als een verrassing.

Speel jij nog Pokémon Sword & Shield zo nu en dan? Of wacht je liever op Pokémon Scarlet & Violet? Laat het ons weten in de comments!

Deel dit bericht:

Over Robin

Sinds de NES is Robin actief in het gamen. Zijn eerste console was dan een SNES die hij van Sinterklaas kreeg en waar hij erg druk was met Lufia II: Rise of the Sinistrals. Nu kan je hem blij maken met o.a Monster Hunter, Fire Emblem en Xenoblade. Ook hoopt hij elke dag stilletjes dat Golden Sun terug komt.

Lees meer over Robin

Recente artikelen

1

Nieuws Monster Hunter Rise: Sunbreak's Title Update 3 komt in november

05-10-2022

1

Erik

1

Nieuws Nieuwe stemactrice voor Bayonetta 3

04-10-2022

2

Jeroen

0

Nieuws Divine Harvest-event Fire Emblem Heroes roept Halloweengevoelens op

04-10-2022

1

Erik

Reageer als eerste!