Smartphone-app Nintendo Switch Online ontvangt donkere modus

1

Nintendo blijft sleutelen aan de smartphone-app voor Nintendo Switch Online (NSO). Vanaf de laatste update ondersteunt de app dark mode (donkere modus).

De donkere modus is beschikbaar vanaf versie 2.1.0. De app zelf kwam al in 2017 beschikbaar, ten tijde van de lancering van de Nintendo Switch zelf. Je kan de donkere modus aan en uit zetten via de instellingen van de app. iPhone-gebruikers hebben mogelijk alsnog pech: de donkere modus werkt pas vanaf iOS 13 of hoger. Het meest recente iOS besturingssysteem is iOS 15. Naast de donkere modus voegt de nieuwe update weer ‘enkele kleine veranderingen’ toe. De app zelf geeft aan dat het om de toevoeging van een donkere modus gaat. Online wordt er echter door fans opgemerkt dat het in praktijk om een lichte modus zou gaan, naast de bestaande donkere modus.

De patch notes (Engelstalig)

De Nintendo Switch Online app is niet vereist om gebruik te kunnen maken van je NSO-abonnement. Om gebruik te kunnen maken van in-game voice-chat is de app wel vereist. Daarnaast biedt de app biedt mogelijkheden voor bepaalde games. Onder andere Splatoon 2 (‘Splatnet’), Animal Crossing: New Horizons en Super Smash Bros. Ultimate hebben eigen ‘mini-apps’ met extra mogelijkheden in de NSO-app.

Maak jij gebruik van de NSO-app? Laat het ons weten in de comments!

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Discussieer met ons mee!

lifegiving

09-05-2022

#4849

ik ben zo blij dat er een dark modus komt, het is zoveel fijner voor de ogen!