Smartphone-app Nintendo Switch Online ontvangt donkere modus

  • Nieuws

  • 9 mei 22 om 14:07

  • Rik

  • 1

Nintendo blijft sleutelen aan de smartphone-app voor Nintendo Switch Online (NSO). Vanaf de laatste update ondersteunt de app dark mode (donkere modus).

De donkere modus is beschikbaar vanaf versie 2.1.0. De app zelf kwam al in 2017 beschikbaar, ten tijde van de lancering van de Nintendo Switch zelf. Je kan de donkere modus aan en uit zetten via de instellingen van de app. iPhone-gebruikers hebben mogelijk alsnog pech: de donkere modus werkt pas vanaf iOS 13 of hoger. Het meest recente iOS besturingssysteem is iOS 15. Naast de donkere modus voegt de nieuwe update weer ‘enkele kleine veranderingen’ toe. De app zelf geeft aan dat het om de toevoeging van een donkere modus gaat. Online wordt er echter door fans opgemerkt dat het in praktijk om een lichte modus zou gaan, naast de bestaande donkere modus.

De patch notes (Engelstalig)

De Nintendo Switch Online app is niet vereist om gebruik te kunnen maken van je NSO-abonnement. Om gebruik te kunnen maken van in-game voice-chat is de app wel vereist. Daarnaast biedt de app biedt mogelijkheden voor bepaalde games. Onder andere Splatoon 2 (‘Splatnet’), Animal Crossing: New Horizons en Super Smash Bros. Ultimate hebben eigen ‘mini-apps’ met extra mogelijkheden in de NSO-app.

Maak jij gebruik van de NSO-app? Laat het ons weten in de comments!

Bron: patch notes via r/nintendoswitch

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Hoofdafbeelding bij Paper Mario: The Thousand-Year Door krijgt uitgebreide overzichtstrailer

0

Media Paper Mario: The Thousand-Year Door krijgt uitgebreide overzichtstrailer

25-04-2024

1

Erik

Stardew Valley multiplayer screenshot

2

Nieuws Stardew Valley is meer dan 20 miljoen keer verkocht

09-05-2022

7

Rik

Fire Emblem Heroes krijgt Beyond Control-summoning event

0

Nieuws Fire Emblem Heroes krijgt Beyond Control-summoning event

09-05-2022

5

Erik

Discussieer met ons mee! 1

lifegiving

9 mei 22 om 18:47

#4849‍

2160 XP | 353 comments

ik ben zo blij dat er een dark modus komt, het is zoveel fijner voor de ogen!