Sluipen staat centraal in nieuwe beelden Pokémon Legends Arceus

  • Nieuws

  • 4 jan 22 om 08:39

  • Mitch

  • 4

Nintendo of America deelt sneaky Pokémon Legends Arceus beelden.

Pokémon vangen, dat gaat in Legends Arceus net even anders dan je gewend bent. Nintendo of America deelde nieuwe beelden van de game op Twitter waarbij een van de manieren waarop je dat kunt doen centraal staat: sluipen. Als een ware Solid Snake sneakt de speler door het gras om een nietsvermoedende Pokémon te verrassen. Interessante nieuwe spelmechaniek of matige gimmick? De tijd zal het leren, maar voor nu kun je de beelden alvast hieronder bekijken:

De mediacampagne voor Pokémon Legends Arceus lijkt nu echt lekker op gang te komen en er verschijnen regelmatig nieuwe beelden.
Pokémon Legends Arceus verschijnt op 28 januari voor de Nintendo Switch.

Win Pokémon Legends Arceus

Bij N1UP doen we ook vrolijk mee met de hype, want met dank aan Media Tornado en Nintendo mogen wij de game weggeven! Je speelt Arceus dan direct op release. Check snel onze epische prijsvraag om te zien hoe jij mee kan doen!

 

Like dit bericht:

Over Mitch

Mitch houdt van Nintendo, maar schuwt kritiek op het bedrijf niet. Als Community Manager houdt hij de sfeer op N1 graag relaxed en gezellig. Je mag hem altijd uitdagen voor een potje Smash of Mario Party in de N1-Discord!

Lees meer over Mitch

Recente artikelen

LEVEL-5 stelt VISION 2024-presentatie uit tot ‘zomer 2024’

1

Nieuws LEVEL-5 stelt VISION 2024-presentatie uit tot 'zomer 2024'

19-04-2024

1

Rik

mario kijkt bedenkelijk

3

Special Uitslag N1-UP poll: welk cijfer krijgt jouw Switch-jaar?

04-01-2022

4

Kitty

Sonic Frontiers stond eigenlijk op de planning voor 2021

0

Nieuws Sonic Frontiers stond eigenlijk op de planning voor 2021

03-01-2022

2

Erik

Discussieer met ons mee! 4

Lucas

4 jan 22 om 13:21

#3044‍

633 XP | 122 comments

Ik haat nostalgie, je zoekt altijd naar hoe het vroeger was in de nieuwe games en geeft nieuwe elementen geen kans. Dat terwijl nostalgie als Shining Pearl/Briliant Diamond dan weer gigantisch tegenvalt en nieuwe dingen in Pokemon Colosseum voor nieuwe nostalgie zorgt.

Op een bepaalde manier kijk ik hier naar als een Pokemon Colosseum vervolg: nieuw en gedurfd, maar toch een Pokemon RPG. Daarom kijk ik er naar uit.

Dus probeer nostalgie los te laten. Maar fack it, ik kies sowieso voor Cyndaquil.

rob1N

5 jan 22 om 00:29

#3053‍

5393 XP | 1039 comments

Ach, gelukkig hebben we de nostalgie van de Sinnoh region net al gehad met BDSP (welke ik persoonlijk wel tof vind!). Ik vraag me dan ook af in hoeverre we deze region zullen herkennen in het oudere Hisui. Het idee van 'helemaal terug naar het begin' vind ik leuk. Hiermee kunnen ze in elk geval wel veel dieper ingaan op de totstandkoming van Pokemon zoals we het kennen. Hopelijk heeft Gamefreak hier ook echt wat mee gedaan en wordt het niet simpelweg een replica van Sword/Shield in een ander jasje... 

Rik

5 jan 22 om 17:43

#3062‍

4682 XP | 667 comments

Daar proberen ze imo best wel duidelijk op in te haken: Van het Galactic exploration team en alle voorouder-personages die wel heel erg op hun moderne nakomelingen lijken tot Mount Coronet en alle Sinnoh-Pokémon. Aan de andere kant zijn alle steden er nog niet, dus ik ben benieuwd!  

rob1N

9 jan 22 om 10:20

#3116‍

5393 XP | 1039 comments

Nou, ik bedoel dat het waarschijnlijk weer dezelfde animaties zal hebben als SwSh. Dat er weer veel 1-op-1 gekopieerd is. Daar ben ik bang voor. En hoewel ik me daar nog wel overheen kan zetten, hoop ik wel dat ze geleerd hebben van alle kritiek op SwSh. Die mogen dan lekker verkocht hebben, het waren niet bepaald de beste games. Hopelijk gaan ze dus echt voor een sterke game dit keer door op zn minst een goed verhaal te implementeren. Als ze bij gamefreak ergens goed in zijn is het wel copy/paste.