Skyward Sword HD krijgt checkpoint-functie met nieuwe Zelda en Loftwing-amiibo

  • Nieuws

  • 19 mei 21 om 11:19

  • Erik

Nintendo kondigt een amiibo van Zelda en Loftwing aan. Deze verschijnt op 16 juli en geeft The Legend of Zelda: Skyward Sword HD een volledig nieuwe checkpoint-functie.

Tijdens het verkennen van een gebied of kerker, kun je de amiibo gebruiken om een checkpoint aan te maken en direct terug naar de lucht te gaan. Gebruik Zelda en Loftwing nogmaals tijdens het vliegen (of op een van de zwevende eilanden in het luchtruim), en je keert direct terug naar je eerder gemaakte checkpoint. Handig!

Leuk detail: de bijbehorende trailer laat stilzwijgend zien dat The Legend of Zelda: Skyward Sword HD ditmaal volledig in het Nederlands te spelen is!

Nintendo laat in het persbericht weten dat Zelda en Loftwing de enige amiibo is die bij The Legend of Zelda: Skyward Sword HD gebruikt kan worden. Het is niet bekend of je deze functie ook tijdens het spelen kunt ontgrendelen of dat het exclusief bij het figuurtje hoort (we gaan uit van het laatste, overigens).

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD komt op 16 juli naar de Nintendo Switch. De amiibo is overigens niet het enige extraatje dat op de dag van release uitkomt: Nintendo komt ook met speciale Zelda Joy-Con.

Like dit bericht:

Recente artikelen

Zelda_Heroes_Dutch_comic_con_25_juni_gezocht

2

Nieuws Nintendo is op zoek naar Zelda’s voor Heroes Dutch Comic Con 

05-06-2023

3

Evelyne

Super Mario Movie in top 3 best presterende animatiefilms ooit

3

Nieuws Super Mario Movie in top 3 best presterende animatiefilms ooit

05-06-2023

5

Erik

Hoofdafbeelding bij Stardew Valley-maker teaset naar content 1.6-update

0

Nieuws Stardew Valley-maker teaset content volgende grote update

05-06-2023

3

Erik

Reageer als eerste!