SEGA maakt ondersteunde talen bekend voor Sonic Frontiers

  • Nieuws

  • 11 jan 22 om 18:37

  • Rik

  • 0

Sonic Frontiers is het volgende grote avontuur van Sonic the Hedgehog in een open wereld. Op twitter heeft SEGA nu bekend gemaakt welke talen ondersteund zullen worden door de game.

Er zijn twee categorieën taal-ondersteuning voor Sonic Frontiers. De eerste categorie zijn de talen die zowel stemmenwerk als ondertiteling in hun taal krijgen. Dit zijn Engels, Frans, Duits, Italiaans, Japans en Spaans. De tweede categorie zijn de talen die alleen ondertiteling krijgen: Portugees (Braziliaans), Pools en Russisch. De Xbox en PC-versies ondersteunen ook ondertiteling in het Koreaans en Chinees (traditioneel en versimpeld), de Switch-versie zal het dus zonder deze drie talen moeten stellen.

Sonic Frontiers moet uitkomen vóór de feestdagen van 2022, al leek de Playstation database onlangs de mogelijke precieze releasedatum te lekken.

In welke taal ga jij Sonic Frontiers spelen? Laat het ons weten in de comments!

Like dit bericht:

Over Rik

Rik is het typische gevolg van Satoru Iwata's Blue Ocean strategy: sinds Pokémon Diamond op de DS is hij verslingerd aan (Nintendo) games. Bij voorkeur speelt Rik games met grote werelden waar hij uren in kan verdwalen. Ook is Rik onze specialist op het gebied van Super Nintendo World en Nintendo's andere avonturen in de pretparkwereld.

Lees meer over Rik

Recente artikelen

Wereldwijde bètatest-demo beschikbaar voor Inazuma Eleven: Victory Road

0

Nieuws Wereldwijde bètatest-demo beschikbaar voor Inazuma Eleven: Victory Road

28-03-2024

2

Rik

Assassin’s Creed: The Ezio Collection komt naar de Nintendo Switch

5

Nieuws Assassin's Creed: The Ezio Collection komt naar de Nintendo Switch

11-01-2022

4

Rik

Singapore Tour officieel aangekondigd voor Mario Kart Tour

0

Nieuws Singapore Tour officieel aangekondigd voor Mario Kart Tour

11-01-2022

0

Rik

Reageer als eerste!