Sea of Stars komt zomer 2023 naar Nintendo Switch

  • Nieuws

  • 23 dec 22 om 21:09

  • Erik

  • 0

Sea of Stars ontvangt een releasekader: de zomer van 2023. Het nieuws is onderdeel van Nintendo’s House of Indies-evenement.

De onthulling krijgt een begeleidende video van Yasunori Mitsuda, een componist ingehuurd door Sabotage Studio. Mitsuda werkte eerder onder andere aan de muziek van Chrono Trigger. Het filmpje toont ook nieuwe gameplaybeelden van deze hoog geanticipeerde RPG.

Hoewel in de video nog de releasedatum van 2023 te zien is, staat op de officiële Nintendo-website “summer 2023“.

In juli deelde Sabotage Studios al dat Sea of Stars in 2023 zou uitkomen. Oorspronkelijk stond het rollenspel voor de winter van 2022 op de planning.

Sea of Stars draait om de Children of the Solstice: deze kunnen de kracht van de zon en de maan combineren voor Eclipse Magic. Handig, want enkel deze magie kan de monsterlijke creaties van een kwaadaardige alchemist verslaan. De titel is geïnspireerd op Chrono Trigger en andere SNES-rollenspellen.

Bron: House of Indies

Like dit bericht:

Over Erik

Erik is onze hoofdredacteur. Sinds 2010 schrijft hij over videospelletjes, en hij doet dit al meer dan tien jaar voor N1-UP. Pokémon Yellow was de reden dat hij verslingerd raakte aan games - en die droom om Pokémon Meester te worden, ebde nooit meer weg. Erik krijgt nog steeds kippenvel als hij aan die E3 2016-trailer van The Legend of Zelda: Breath of the Wild denkt.

Lees meer over Erik

Recente artikelen

Pokémon GO heeft grote veranderingen op de planning

0

Nieuws Pokémon GO heeft grote veranderingen op de planning

16-04-2024

2

Martijn

The Wonderful 101: Remastered teaset Luka’s Mission DLC

0

Nieuws The Wonderful 101: Remastered teaset Luka's Mission DLC

24-12-2022

1

Erik

Sports Story vanaf vandaag beschikbaar op de Nintendo Switch

2

Nieuws Sports Story vanaf vandaag beschikbaar op de Nintendo Switch

23-12-2022

4

Erik

Reageer als eerste!