Sea of Solitude: The Director’s Cut komt naar de Nintendo Switch

  • Nieuws

  • 11-12-2020 11:39

  • Kitty

0

Quantic Dream en Jo-Mei Games hebben aangekondigd dat Sea of Solitude: The Director’s Cut uitkomt op de Nintendo Switch.

Sea of Solitude: The Director’s Cut is een herziene uitgave van Sea of Solitude. Deze game verscheen vorig jaar op pc, PlayStation 4 en Xbox One. The Director’s Cut verschijnt in de Nintendo Switch eShop, maar er is ook een limited edition boxed versie. Deze is al te bestellen via de website van QuanticDream en verschijnt gelijktijdig met de digitale versie, op 4 maart 2021. De originele versie werd uitgegeven door EA.

Sea of Solitude neemt je mee op een persoonlijke reis van de eenzaamheid van een jonge vrouw. Vaar over een mooie en evoluerende wereld waar niets is wat het lijkt. Ontmoet fantastische wezens en monsters, leer hun verhalen kennen en los uitdagingen op. Verken een overstroomde stad per boot, te voet of door het water zelf te zwemmen. Durf te kijken wat er onder de oppervlakte ligt, in een spookachtige strijd van duisternis en licht, en ontdek wat het werkelijk betekent om mens te zijn. Sea of Solitude neemt spelers mee op een genuanceerd en intiem actie-avontuur, ervaren door de geest van Kay, terwijl ze worstelt om haar eenzaamheid te overwinnen.

Deel dit bericht:

Recente artikelen

0

Media Bekijk tot 31 augustus het concert ter ere van Kirby's 30e verjaardag terug

12-08-2022

1

Kitty

2

Nieuws Alle Mystery Gift-codes voor Ash zijn team in Pokémon Sword & Shield

12-08-2022

3

Erik

12

Column Vijfendertig jaar Street Fighter!

12-08-2022

11

Martijn

Reageer als eerste!